GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
Rekabet yasagına tabi olmayan ortak hangisidir? cevap komandit şirketlerde komanditer ortak değil mi
-
@sinan anonim şirkette normal ortak
-
@tülaytan diim ne yahu anlamadım hocam
-
@saitulukurt Aynen ilk okuduğumda doğru gibi geldi tekrar tekrar okuyunca bir şeyler ters dedim
-
@sinan hocam 2 soruyu karıstırdınız galiba:) bu sorunun cevabı anonim şirkette yönetici olmayan ortak olacaktı sizin hatırladıgınız şık ise hangisi sermaye olarak getirilemez komanditer ortak ticari itibarını getiremez olacaktı.
-
@shanks, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@saitulukurt Aynen ilk okuduğumda doğru gibi geldi tekrar tekrar okuyunca bir şeyler ters dedim
Ben alacağımı aldım sınavdan keşke seninki doğru olsaydı Allahin izniyle kazanırsın İnşAllah kardeşim.
-
performans program olan soruyu hatırlayan yazabilir mi hocaya sorayım
-
@saitulukurt İnş sağolasın
-
@2iki Çok uzun ya sadece alternatif kaldı aklımda bir de fayda maliyet
-
@alika28 hocam otomatik stabilizatör olarak gelir vergisi nasıl olmamalı diye soruyordu o da genelinin ilk dilimde yer almasıydı gelir olarak
-
@shanks bu 2012deki olan soru muydu o inan hatırlayamıyorum
-
@2iki Bazıları öyle diyor ama ben böyle bir soruyla yani tamı tamına böyle olanla karşılaşmadım en az 5 cümle vardı
-
@shanks optimum kaynak kullanimi gibi bir seyler de vardi. Cevabi program olmali diye dusunuyorum. Performans butce min. Maliyet ve en yuksek ciktidir. Ama program buce optimum kullanim, alternatif secenekler arasindan secimi icerir ve ayrica program butce de fayda analizine yer verir.
-
@no33 Ben ilk performans dedim sonra ufak ayrıntılardan programı yakaladım
-
@2iki, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@ilanmılano hocam yurtdışındaki bir türk vatandaşından tl cinsinden borçlanılması dış borç olamaz ya mümkün değil :). http://dergipark.gov.tr/download/article-file/289601 3. sayfada iç dış borç ayrımını yazıyor.
hocam elimdeki kaynak böyle onu paylastim yazar da gazi üniversitesinin meshur maliye hocalarından ismail engin yayınevi de themis. yazıya da musait olunca bakacağım.
-
@2iki Değil birim maliyet diyor orada
-
1- Tam istihdam bütçe fazlası ile olağan dönem bütçe fazlası arasındaki farkı ifade eden kavram aşağıdakilerden hangisidir?
A) Mali sürüklenme
B) Dışlama etkisi
C) Bütçe devresel bileşkesi
D) Laffer eğrisi
E) Phillips eğrisiCevap c imis arkadaşlar aynisi varmış
-
@fernando-reges Soru hangi 2012 de
-
Bu arada şu birincil bütçe falan vardı ne yaptınız
-
@pablomu cevap bütce devresel bileskesi degil mi