GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@saitulukurt dostum evet haklısın ama mal Ve hizmet yerine sadece mal görmek de ayrıntı düşünmek değildi çok sırıtıyordu Yani , benim sorum şu , özellikle mal ve hizmet demesine gerekmiyor mu bu gibi tanımlarda , yalnızca mal demek kafi mi
-
@yusufkalkan261 Bence en yükse il yine 80 olur diğerleri 73 80 arası gider sorular baya ciddiydi
-
@mascott murat güzelli hocama biraz önce sordum kriter vermesi gerekir dedi vermedi dedim . o zaman hangisi değildiri sorabilir mi dedi hayır hangisi iç borçtur dedim tl cinsi ve vatandaşlık olduğu için ingilteredeki türk vatandaşını doğru kabul etmesi gerekir muhtemelen dedi arkadaşlar yoksa soru yanlıştır dedi.
-
@2iki Soru saçma zaten ya iptale giderse şaşmam
-
@2iki dediğim gibi kriter vermezse tartışmalı konu o yüzden teorik olarak kritere göre bakıyorlar , Sen yurtiçinde yabancı bankadan aldığın borcu dış borç sayarsan o zaman GSMH yı arttırması lazım ama sonuçta oda ülke içinde bankacılık hizmeti veriyor ve ülkeye ek katkı payı üretiyor yani mal hizmet üretimi katıyor , dediğim gibi sınavın en muallak sorusu çünkü kriter yok. Sınav komisyonu bi görüşüp tartışıcaktır.
-
@mascott Yandık artık bir ay tartışırlar
-
@shanks akademisyenler yıllarca tartışmış 2 günde biz tartışalım sıkıntı açık uçlu soru klasik sınavda sorsa tamam , testte açık uçlu soru olmaz , komisyon ne derse o olcak artık herkes ne derse desin .
-
@gözde Önceki birkaç sayfada linkler var bakabilirsiniz
-
@bir-i̇ki lifo sorusu idi arkadaşım
-
@mascott bende aynen sizin gibi düşündüm hocam 2 li cevaplar çıkıyordu tek cevap çıkan türkiye ile başlayandı
-
Akreditif ve konsinye konusunda herkes mutabık mı? Cevap kesin akreditif mi arkadaşlar
-
İstanbul geçen seneden yüksek kapatır mı ?
-
@moonlight, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@saitulukurt dostum evet haklısın ama mal Ve hizmet yerine sadece mal görmek de ayrıntı düşünmek değildi çok sırıtıyordu Yani , benim sorum şu , özellikle mal ve hizmet demesine gerekmiyor mu bu gibi tanımlarda , yalnızca mal demek kafi mi
Sınavı gib yaptıgı için cümlenin yuzde 95 doğruysa ve onun dısında bariz yanlıs şık varsa detay düşünmeyeceksin ki gib tezgah soru sormuyor sadece soru kökünde sıkıntı yaratıyor degildir , doğrudur , yanlıstır dguy da bunu yasadık.soruyu doğru çıkarma gibi düşüncem yok yanlıs anlama inan cevap işssizlik kardesim.
-
@mascott Yok ben kurum diyorum geç açıklarlar baya
-
@saitulukurt Bende onu yaptım diğerleri %100 doğru geldi ama işsizlik ne bileyim bir şeyler yanlıştı sanki
-
@balans-etkisi kayseri
-
@shanks ilk okudugunda doğru gibi gelebilir çalısma çagındaki bireylerin bir bölümünün çalısmamasına işsizlik denir. Hayır iş arayıpta bulamayana işssiz denir. Ben babadan zenginim gunluk 1 bin tl para harcıyabiliyorum ve iş aramıorm artı çalısma çagındayım sence işssiz miyim.
-
@moonlight hocam sınav esnasında o benim dr aklıma takıldı ama ders çalışırken sadece mal üzerinde hesaplama yaptığımız sorular gel gözümün önüne işsizlikle ilgili olan cevabı işaretledim. gib sınarında bu gibi durumlarda en en yanlışı işaretlemrk daha mantıklı sanırım
-
@toranj çok partili hayatla ilgili soru nasıldı?
-
@eliff terrakiperver. hangi partiyle birlikte çok partili hayata geçildiğini soruyordu