GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@gencburokrat eyvallah kardes
-
@walrass06 olcmez mi diyordu gerçekten:(( ben yanlış okumuşum hocam ölçer okudum
-
@fatihmavcu o formüllerle pek aram iyi değil 150 225 se tamamdır
-
@Antimülakat hocam diğer başlığın kilidini açsak mı?
-
@futureguy d guy u da burayı dw takip ediyorum ama böyle bi bakış açısı ilk defa gördüm
-
-
@aspirin bir hakkin hic dogmadıgının veya herhangi bir sebepten hakkın ortadan kalktıgının ileri sürülmesi? Itiraz ediyorum benim borcum yok yani karsıdaki kisinin böyle bir hakkı yok ya da itiraz ediyorum borcumu ödedim yani ortada hak falan kalmadı...
-
@a-okun tamam bu defi işte
-
@a-okun Bunun cevabı defi de sınavdaki soru bu değildi
-
Ödemezlik defi:sen bana malımı vermedin ki ben sana para borcumu vereyim
Zamanasımı defi:borc var ama ödemek zorunda değilim
Tartışma defi:borc var ama asıl borcluya basvurmadan kefile basvuramazsın -
@dovunque ben bu sınavdaki tek iptal edilecek olan sorunun iç borç sorusu olduğunu düşünüyorum
-
@baybatur mümkün değil hocam o sorunun iptali bin tane aynı soru var hem ösym nin sınavlarında
-
@baybatur, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@dovunque ben bu sınavdaki tek iptal edilecek olan sorunun iç borç sorusu olduğunu düşünüyorum
Eğer kriter belirtilmediği zaman piyasa dikkate alınıyorsa o soru da iptal edilmez bence. Ben İngiltere olanı yaptım da bazı arkadaşlar kaynaklardan paylaştı, kriter yoksa piyasa uyruğu dikkate alınır diyor, öyleyse Türkiye olan cevap doğru olur.
-
-
@baybatur hocam o soruyu ben de yanlis yaptm ama bence iptal edilmez. sinavdan sonra aklima geldi bir kitapta okumustum eger hicbir sart verilmediyse piyasa uyrugu kriterine bakilir.
-
@a-okun hocam örnek gösterirmisin. Ben ne duydum ne de böyle bir soruyla karşılaştım.
-
Arkadaşlar son 2 sorum var , lifo neden 780, 680 değil (kesin düşülecek vardı)
Diğeride önceki dönemde elde edemediği alacağı tahsil ediyordu ? 100 borçlu 671 alacaklı yazmışlar. 671 önceki dönem gelir ve karlar değil mi ? -
@futureguy 13*60:780
-
@futureguy, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
Arkadaşlar son 2 sorum var , lifo neden 780, 680 değil (kesin düşülecek vardı)
Diğeride önceki dönemde elde edemediği alacağı tahsil ediyordu ? 100 borçlu 671 alacaklı yazmışlar. 671 önceki dönem gelir ve karlar değil mi ?13*60 =780 Son giren ilk çıkara göre cevap 780 oluyor
-
@gencburokrat ben fifo ya atladım tamamdır diğer soruya ne diyorsunuz ?