GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@ucanbalon evet sadece artıyor max oluyor azalmıyor
-
@2iki hocam bilmiyorum ülke sınırı ya da para sınırı belirtmemiş soruda normalde belirtmesi gerekirdi ben o yüzden ek kaynak olmayan ülke içi olandır dedim yanlıştır muhtemelen
-
@gkhn-gnr maliyet artiyor ama belli bir noktaya kadar. Çünkü yatay eksene paralel bir hale geliyor. Eger sadece azalan getiri ise eğri sadece yukarı çıkmasi lazım
-
@atlantiss23 o zaman aynı zamanda sabit getirice olması gerekir öyle bi cvp yoktu
-
Hatırlayan var mı iksitattan su kalanları arkadaş baya toparlamış ben hatırlamıyorum ya
-
Cevap ya azalan yada önce azalan sonra artan soru net değildi maximum sonrası azalmışmı durmuşmu belli değil salak saçma soru koymuşlar
-
Merkantalist sorusunun cevabını bilen ?
-
Carı hesap olmayan hisse senedi almak gibi bişey cvp
-
@çiçekçi maden altın sabit,hammadde ithali serbest bu ikisi doğruydu
-
@2iki kıbrısta bulunan yabancı bir bankadan da borç alınabileceği için, o sorunun cevabı ing bulunan türklerden tl borçlanma olacak
-
@çiçekçi iki ülke karlı çıkar gibi bi seçenek vardı
-
@çiçekçi her ülkenin karina olur u isaretledim bence yanlış o önerme biri çıkarlı olur
-
@moonlight 1. Derecede satın alma gücü ve tecihleri ve dolayısıyla ödemeye razı oldukları en yüksek fiyatlar farklıdır yazıyor. Cvbın 1. Derece olması daha mantıklı
-
Merkantalist sorusunun cevabını net bilen var mı
-
@rextak ingilterede türk vatandaşından tl cinsi borçlanırı işaretledim
-
@balans-etkisi işte bende onu tam anlamadigim için eğri aşağı doğru gidiyor diye gördüm d yaptım..
-
@lilith piyasalar arasında diyordu ama
-
@gannicus iki ülkede karlı çıkar olan şıktı.
-
@lilith farklı piyasalara farklı fiyat diyordu. Piyasa farklılaştırma 3. Derece
-
@lilith hocam 1.derecece üretici rantı maximum oluyor p>mc ise malı satıyor tüketici rantı sıfır oluyor farklı talep esnekliklerine farklı türden fiyatla mal satmak 3.derece tıpkı uçakta ekonomi-iş adamı fiyatlaması gibi yani net 3.derece