GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@jkeynes tamam benzer soru gördüm işletme 2012 de kaydını sildiği 7000 tl lik supheli alacağını 2013 te tahsil etmiştir cevap önceki dönem gelir ve karlar.
-
@abdulaziz arkadaşlar gündüz ayrıntılı kitapta bulmaya çalışırım ama bu soru bu şekilde önceden bi tane kurum sınavında çıkmış bir soru . Direk işçilik şeklinde cevabı
-
@abdulaziz esas üretim yerinde çalışan işçiye ait giderlerin kaydedildiği hesabı soruyordu ben öyle hatırlıyorum ücret tahakkuk kaydını sorsa genel üretim gideri olurdu orası doğru da hayırlısı olsun artık
-
@bernaberna soruyu tam hatırlayamadım ama güg yaptığı hatırlıyorum. yanlışsada yapacak bbişey yok sağlık olsun
-
arkadaşlar 3 soruyu hatırlayamıyorum şu derlenen cevaplara göre cevabı
*Vergiyi kaynaktan kesme
*Bütçe devresel bileşkesi
*Net Dış Yatırım
rica etsem hatırlayan varsa yazabilir mi -
@fridakahlo
*1. Soru hangisi vergi ödeme gücüne ulaşmada kullanılmaz
*2.Soru Uzun bir soruydu hatırlayamadım
*3.Soru hangisi ulusal servette yer almaz diyordu net dış yatırım değil ama cevap -
@fridakahlo Tam istihdam butce fazlasi ile cari donem butce fazlasi arasindaki fark neyi ifade eder gibi birseydi hocam.
-
@enki bunun cevabı neydi hocam unutmuşum bunu
-
@walrass06 hocam yanlışsam düzeltin ama 3. Soruda hangisi ödemeler bilancosunda cari hesapta yer almıyordur sorusunun cevabı degil miydi net dış yatırım o sermaye hesabında yer alıyordu.
-
@fatoss21 sinavda 7A ya göre soruyordu. 7A da Genel uretim gid hesabı yok
-
@merve06 hocam onun cevabı
*cari şlemler-Hisse senedi olan
sanırım bu soru iki kez yazılmış -
@falanfilan bütce devresel bileşkesi hocam
-
@merve06 hocam orda hisse senedi vardı sanırım onu soruyordu
-
@walrass06 tamam ben karıştırmışım soruları hatorladım şimdi
-
@fatihmavcu Hocam genel üretim gideri de 7A da ama ücret tahakkuk sormuyordu
-
@walrass06 aynen hayırlısı inşalah herkes emeğinin karşıılığı alır
-
@merve06 sanki bir tane daha devre ile ilgili soru vardı o neydi acaba böyle uzun paragrafti
-
hem etkinlik hem verimlilik hem de optimallikten bahsediyor ?
https://hizliresim.com/0zgWPW
https://hizliresim.com/GDNWq7 -
Arkadaşlar cümleten bayramınız mübarek olsun.
Biraz dinlenme vakti artık.
Bu saatten sonra artık ben kendi adıma sonuçları beklemeye çalışıcam.. -
Bayramimiz mubarek olsun arkadaslar:)issiz ya da istemedigim islerde son bayramimiz olsun insallah,sevdiklerinizle nice bayramlara