GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
Hayırlı bayramlar
-
Hayırlı bayramlar forum ailesi
-
Hayırlı bayramlar dostlar,Allah emek eden herkese atanmayı nasip etsin.
-
Mutlu bayramlarınız olsun arkadaşlar seneye bayrama inşallah bizimde bir işimiz olur bizde kurban kesebiliriz
-
@baybatur lifo nasıl çözülüyordu ki? Yeni bir yanlış mı artik kaldiramayacagim!
-
@bahar27 13x60=780
-
@eliff ya bide altta vardı evet falan diyolar çıldırırsın. Yoktu öyle bir şık.
-
@atlantiss23 rakam hatırlamıyorum da son giren ilk cikar mantığı demi?
-
@2iki dostum performans hala neden tartışılıyor anlamış değilim doğrusu
-
3-4 kaynaktan program oldugunu kanitladik. Bu soruda bu kadar israr edilmesini mantikli bulmuyorum. Fayda maliyet ikisinde de var optimallik isin icine girince programdır.
-
@2iki program kanıtlandı deniyo da burda optimallik demis ve cevap performans bence gib ne kabul ederse cevap o olacak çok karışık zaten performans ve program
-
iyi bayramlar @Antimülakat @paretowilfredo @genclerbirlikli
-
İyi bayramlar olsun sürekli işsizlikten dem vuran, ağız tadıyla bayram geçirmeyi isteyen bizler için kat be kat iyi olsun ve sınav sonuçlarımız hayırlara sonuç versin. İlk önce mülakat listesinde sonra da kazananlar listesinde insallah hakedenler yer alsın
-
@bahar27 evet. Sorduğu tarihten önceki ilk alımda 20 mal ve birim fiyatı 60 lira idi. Satiş 13 × 60 = 780
-
- soruda alacak devir hızı diye bir cevap var bu soruyu hatırlamıyorum kaç olacak cevabı
-
@elinor-ostrom sanki borçları odeyebilme yeterliliğini gösteren oranlardan biri değil diyordu, cevap da alacak devir hıziydi
-
@falanfilan aminnn iyi bayramlarrrr
-
@futureguy hocam issilik tanimi sorusundan emin misiniz. Diger bir sıkta parasal artik diyip reel gsyih demisti, paradal artis oldugu icin rerl olmamasi lazim diye biliyorum
-
@falanfilan tamam hocam hatırladım soruyu teşekkür ederim
-
@bahar27 orda onemli olan en son satistan degil verilen tarihten cozmek lazimdi. O tuzaga dusenler olmus olabilir.