GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@falanfilan yine aynı hocam d şıkkı
-
@mehmedoglu ben D işaretledim ama nedense 1 3 değil de 1 4 olarak hatırlıyorum D şıkkıni ve bu da sanırım bir şekilde yanlış işaretledim gibi düşündürüyor
-
Bu başlığı da eskittik. Başka sınav yokmu yav. YSK ya kadar napacaz biz
-
@falanfilan hocam aynı durum bende vardı bu soruyu sorumda bende sordum, cevabı doğru yaptım gibi hatırlıyorum ama nedense bir dört gibi ama d şıkkı, ne bileyim çözemedim
-
@mehmedoglu ben a kitapçığydm ve 1 3 a şıkkıydi 1 4 olan d şıkkıydı .
-
O sorudan eminim 1 2 ve 3 yaptım.
-
@kaderik16 o zaman 3 le 4 un yeri değişik olabilir mi siz naptiniz hocam
-
@mehmedoglu of çok kötü ya gülüyorum ama bu yanlış çıkarsa çok üzülürüm, bildiğim bir şey sonuçta bu nasıl bir dikkatsizliktir bizdeki
-
@veliat34 bende atarak 1 2 3 yaptm insallah dogrudur
-
@busus ben atmadım muhasebe de çok emin olduğum sorulardan biri
-
@tahkikat allah razı olsun
-
@falanfilan o soruda 2 yi yani yasal yedeği eledim ben. Direk a ve d kaldı. D yi işaretledim ama 1 3 mü 1 4 mü emin değilim
-
@futureguy şimdi ben de biliyorum neyin Ltd için geçerli hesaplar olduğunu. Doğrusunu isaretleyecekken naptik yanlış mı işaretledik.
-
@kaderik16 bende böyle hatırlıyorum ama çoğu kişi bir üç d şıkkı idi dedi ama şıklardan bağımsız soruyu doğru yaptığımıda düşünüyorum anlamadım ne olduğunu
-
@busus 1-2-3 hangi soru hocam
-
@falanfilan aynı durumdayız yanlış çıkarsa tamamen dikkatsizlikten olacak
-
@mehmedoglu yok hocam eminim a şıkkı 1 3 3te kamu kesimi vardı 4te özel kesim .
-
@mehmedoglu vallahi bilhahi şu soru A kitapçıkta D işaretleyen kesin sadece biz miyiz var mı arttiran
-
@busus kardeşim ben de 1 2 3 yaptım ama maalesef yanlış yasal yedek ayırmaz diye aklımda kalmış ama limited şirket yasal yedek ayırıyormuş
-
@2iki limited sorusu hocam.