GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@tahkikat yok hocam cevabı amortisman olan soru olması lazım.
-
İdareden geri alma sorusunun cevabı neydi arkadaslar
-
@wallace yalnızca hukuka aykırı kararlar geri alınabilir diyen şık
-
Tecrübeli arkadaşlar sınav tahminen ne zaman açıklanır ve sınav açıklandıktan ne kadar süre sonra mülakatlar başlar ?
-
@baybatur bende bu sikki yapmıştım hatırlayamadım soruyu hangisi doğruydu diyordu o zaman çok tesekkur ederim
-
@ceterisparibuss sınavın aciklanmasi çok uzun sürmeyecektir zira gin daha önceleri gecesinde açıklardi. Yani bir ay gibi süreler söz konusu değil zannimca. Maliye bakanlığı nin sinavlarinda genelde sıkıntı sınavla mülakat tarihi arası. Bu süre biraz uzun tutuluyor. Tahminen bı iki ay mülakat olmaz. Ama mulakattan sonra da yine sınav sonucu gibi mülakat sonucunu da çok bekletmiyorlar. Daha önceleri bu şekilde oldu. Şimdi ne olur bilemeyiz tabi.
-
@wallace rica ederim aynen doğruyu soruyordu
-
@aspirin alacağın hiç doğmadığı veya doğmuş ve sona ermiş olduğunu belirtiyordu sorunun giriş kısmında buda açıkça itiraz olduğunu gösteriyor. hem soruyu hatırlıyorum diyorsun sonra tam cümleyi yazamam diyorsun bu nasıl çelişki şurda en son tartışılacak sorulardan biri hala defi deniyor. Soru çok net ve açıktı ortada bir hak yoktu kalmamıştı
-
@samet06 hocam şimdi bu soru twitterda Alican hocaya da sorulmuş, olağan gelir ve karlar hs kullanır demiş yanlış hatırlamıyorsam. - 1 olarak haneme yazdım ama dediğiniz gibi gaag ve gyag hesaplarını kullandım ben de şimdi kesin doğru buysa +1 mi yapsam
-
@bybredd inşallahh
-
@okanugur birim maliyet denildiği zaman performans bütçe ,verimlilik derse program butcedir.tanimda açık açık verimlilikte n bahsediliyordu
-
@falanfilan hocam sen - yaz o sorunun cevabı hangi şık çıkarsa çıksın kimse şaşırmaz öyle bir soruydu
-
@nopainnogain - 1 de şu an
-
@baybatur eyvallah hocam, amortisman B şıkkındaydı sanırım ve ben yine her zaman olduğu gibi iki şıktan yanlış olanı seçtim.
-
@ceterisparibuss, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
Tecrübeli arkadaşlar sınav tahminen ne zaman açıklanır ve sınav açıklandıktan ne kadar süre sonra mülakatlar başlar ?
Inşallah geçen sene çektiğimiz eziyeti bu sene çekmeyiz. 4 ay mülakat bekledik
-
@baybatur anladım teşekkür ederim açıklamanız için
-
@davetsiz inşallah o kadar bekletmezler
-
@tahkikat sağlık olsun hocam size bı taktik vereyim iki şık arasında kalınca önce hangisini seçeceğinize karar verin. Sonra diğerini seçin. Denedim ve işe yarıyor
-
@ceterisparibuss rica ederim hocam ne demek
-
@davetsiz ve elendik.