GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
Hazine de uzman olan birisi işini riske atarak neden liste paylaşsın ki, o işte bir yalan var gibi.
-
@antimülakat hazine uzmanı gib ne alaka.
-
Hazine uzmanı gib sonuçlarını mı paylaşmış? Ağır ve bariz yetki tecavüzü olmuş
-
@james-buchanan bakanlıklar birleşti hesabı bir uyanık olaya el atmış. Yüzde yüz troll olduğunu düşünüyorum. Listeyi kimse screen shot yapmamış mı? Nasıl kimsenin aklına gelmemiş!
-
@i̇lanbekleyenbiri Ankara
-
DGUY-GUY sonuclarının acıklanması için telefon etkinliği planlanmıs yarından itibaren arayıp baskı kuralım
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=711376595864663&set=gm.1958413924248283&type=3&theater&ifg=1 -
@antimülakat hocam gib çok kapalı bir kurum değil. ben bilgi sızabileceğini düşünüyorum. eskiden de benzer bir olay yaşanmış. resim belli ki bir devlet kurumunda çekilmiş. ama kendi gönderisinin ekran görüntüsünü alması şüphe yaratıyor.
-
hadi diyelim puanlar sızdı dışarıya. sonuçlar belliyse niye bize açıklamıyorlar o zaman
-
Arkadaşlar listeyi yayınlayan kimse yok elemanın biri Facebook da bi liste yapmış illeri paylaşmıştı bende inanmadım söylediğim yanlış anlaşıldı bizde grupta paylaşım yapıyorduk birisi yardımcı oldu kurumun başı kalabalık mis bizim sınavların açıklanması zaman alabilir mis ama en kısa zamanda açıklarlamis onu söyledi yoksa liste falan verdiği yok lafı nerenizden anlıyorsunuz Gib hazine uzmanı demişim de Gib hazine ne alaka diyor kaç yaşındasın sen ? Maliye ve hazinesi bakanlığı hazine uzmanı oldu mu şimdi takıldığı şeye bak okuduğunu anlamayan insandan kimseye fayda gelmez işiniz her yazilandan bir hata çıkarmak yarışı sınav da yapın.
-
@antimülakat yapmışlar işte paylaşan eleman silmiş ama insanlar ekran görüntüsü almış ve o puanlara inanmış çoğu kişi bende doğruluğuna inanmıyorum ki Gib de çalışanların bile listeden haberi yoktur belki optikler okunmamıştir daha.
-
Paylaşan elemana ulaşma imkanı yok mu? Gerçi linç etmişlerdir ama böyle de olmadı ya.Bombayı bırakıp gitmiş.Bana çok ilin puanı yüksek geldi,inanmasak bile olumsuz sinerji yarattı
-
@antimülakat öyle bişey yok listeyi paylaşan facede biri kendisi eline kağıt kalem almış liste yapmış tepkiler gelince kaldırmış bizde grupta paylaşım yapıyorduk niye açıklanmıyor tarzından bir arkadaş da bana yazdı bakanlık yoğun üst yönetim çalışıyor diye sizin sınavlae geç açıklanabilir ama çalışıyorlar dedi olay bunu diyen maliye bakanlığı da birisi işte kim olduğu önemli değil konu bu değil zaten söylediğim şey nasıl böyle saçma anlaşıldı anlamış değilim
-
@fernando-reges her sınav zamanı böyle lavuklar çıkıyor alıştık artık
-
@t-robert-malthus izmir kpss kapama puanının 8 puan üzerinde kapamış yavrum benim bu hesapla istanbulun 85i görmesi lazım ama şair fazla abarmamış
-
@cerkes46 kardeş gib ayrı merkez teşkilat ayrı sen ilkokul bahçesinde top oynarken ben merkez yerleşkede mülakata giriyordum. fazla konuşma.
-
@james-buchanan şöyle olabilir. Başka birisi telefonu kurcalayıp ekran goruntusu alip kendine gondermis olabilir. Ya da o masa basindaki kisi ekran goruntusu alinmis benim bi sucum yok demek icin kendisi almis olabilir. Sonucta bilgi sizdiriyor
-
@moonlightsalata ya da başına silah dayamış olabilirler
-
@cerkes46 hocam virgül kullanmadığınız için yanlış anlaşılmış, düzeltirken yermeyin lütfen. İlk okuduğumda nereye ne gelecek bilmedigimden ben de öyle anladım.
-
@toranj yalan da olsa birşeyler duymaya o kadar açız ki. Farkinda olmadan kendimizi ikna edecek sebepler arıyoruz.
-
@james-buchanan birader başbakan da olabilirsin bakan da umrunda olmaz söylediğimi bı tarafından anlarsan lafımı derim ne olursan ol benim yanlış dediğim bişey yok benim burda söylediğim yanlış anlaşılmış o kadar bişey yazdim senin burda söylediğine bak ayıp gerçekten gerek de yok