GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@t-robert-malthus Eline emeğine sağlık..Paylasalim bu haberi heryerde
-
@emre1910 #DGUYve GUYaçıklansın tag bu arkadaşlar az önceki makaleyi yayınlayan arkadaş tag olayını halledeceğini söyledi . yeni bir makale ile tag paylaşacak ve etkinlik için saat bekliyor. @Cerkes46 @zenginmemur @kadem @ShankS @emre1910 ve diğerleri bir plan yapalım ona göre yayınlatıp tağ işini halledelim
-
kendisine güvenen istanbulda bulunan kıymetli arkadaşlar Business Channel Türk'te derdimizi dile getirebilecek olan benimle irtibata geçsin
-
@t-robert-malthus yani tt olacakmıyız
-
@toranj evet . konuştuğumda söyledi #DGUYve GUYaçıklansın tag bu derdimizi anlatan makaleyle birlikte yayınlanacak
-
arkadaşlar istanbulda olan yok mu ? tv programına konuk olarak cıkacak derdimizi anlatacak kimse yok mu o kadar ayarlama yaptık biri koysun artık elini taşın altına artık . ayrıca taq #DGUYve GUYaçıklansın bu saat planlayın
birde derdimizi anlatan yazı hazırlayın da yayınlatalım -
şu koskoca gurupta bedava taq diyorum hala kimse katılmıyorya pes doğrusu tv programı ayarladım katılan yok ayrı bir muhamma haber yaptıralım diyorum . bir yazı yazan yok . benden bu kadar ARTIK HİÇ BİR ETKİNLİKTE YOKUM ...MEMURLAR NETLE GÖRÜŞMELERİ SONLANDIRTTIM . ÜZERİNE ALAN ARKADAŞ VARSA İLGİLENEN BİLİR
-
@t-robert-malthus, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
arkadaşlar istanbulda olan yok mu ? tv programına konuk olarak cıkacak derdimizi anlatacak kimse yok mu o kadar ayarlama yaptık biri koysun artık elini taşın altına artık . ayrıca taq #DGUYve GUYaçıklansın bu saat planlayın
birde derdimizi anlatan yazı hazırlayın da yayınlatalım -
Sanırım iibf okuyanlar inanılmaz beddua almış..ilanı bekle aylarca sonuçları bekle aylarca...neden ..işlerine gelince pek ala güzel hadisler vs paylaşıyorlar ..bende burdan paylaşayım "zorlaştırmayın kolaylaştırın" diyor yaradan... geceleri rahat uyuyor musunuz? sevgili yetkililer..sizin çocuklarınız işsiz değil ve muhtemelen bu sınavlara da girmiyorlar çoģu yurtdışında eğitim görüyor tabi bizi hiç görür müsünüz..burda bir çok arkadaşım bu sınav sonucuna göre HAYATLARINA yön verecek.geçim derdi denen bir konu var biliyorsunuz değil mi lütfen yeter ? #DguyGuyaçıklansın
-
@ikt, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
Sanırım iibf okuyanlar inanılmaz beddua almış..ilanı bekle aylarca sonuçları bekle aylarca...neden ..işlerine gelince pek ala güzel hadisler vs paylaşıyorlar ..bende burdan paylaşayım "zorlaştırmayın kolaylaştırın" diyor yaradan... geceleri rahat uyuyor musunuz? sevgili yetkililer..sizin çocuklarınız işsiz değil ve muhtemelen bu sınavlara da girmiyorlar çoģu yurtdışında eğitim görüyor tabi bizi hiç görür müsünüz..burda bir çok arkadaşım bu sınav sonucuna göre HAYATLARINA yön verecek.geçim derdi denen bir konu var biliyorsunuz değil mi lütfen yeter ? #DguyGuyaçıklansın
-
Gib i arayan oldumu bugün
-
Şimdi Yiğit Bulut Emekli Mi oldu, Sayın Cumhurbaşkanımız Varlık Fonu'na Geçmiş.
Emekli olmadan Kadro yokmuş, Oldu gençler 50 yaşına gelmiş, gençler gelse de el ense yapsak diyen, gün içinde hiç bir işlem yapmayan "Gelir idaresinde Uzman olan Dursun Amca'nın emeklilik Keyfini mi Bekleyecek"
***1 Emekli 1 İstihdam. Ne Kadar ekmek o Kadar Köfte.
-
Bu akşam saat 21:00 twiter etkinliği yapılacaktır. Tüm İİBF liler , onalara kitap satan hocalar ,kitap reklamı yapan grup yöneticileri , kitap çekilişi yapan grup yönetici asistanları ve tüm mağdurlar Hz. Ali der ki: Haksızlığa karşı susarsanız, hakkınızla birlikte şerefinizi de kaybedersiniz #GUYDGUYAcıklansın yeni ilanlar gelsin ... Biz kendi göbek bağımızı kesmedikçe kimse bizim derdimize çare olmaz . Bugünkü açıklamalar doğrultusunda ne yapmamız gerektiğini artık herkes biliyor... AKŞAM HER BİRİNİZİ BEKLİYORUZ...
-
Etkinliğe katılım gösterelim arkadaşlar, ayrıca yayalım şimdiden sosyal medyada.
-
@t-robert-malthus Sesimizi duyurmak adına guzel olacak inşaallah
-
@samuelson BEN KPSS A HOCALARINA FACEDEN MSJ ATIYOR GRUPLARDA PAYLAŞIYORUM
HER YORUMUN ALTINA -
Arkadaşlar bu mesaj kesinlikle öğretmenlere yönelik boş yere üstümüze alınmayalım.Zaten bize üstümüze alınacak bir mesaj bile vermiyorlar ki..Direk alımlar kısılıyor bizim açımızdan.Ama öğretmenler baskı yaptırıp fazladan kadro çıkarabiliyorlardı.Seçim zamanı da aynı mevzular mitinglerde konuşuldu.Pek bizle alakalı durum yok.Ama bizim durum daha vahim çünkü bizde açıklama yok,muhatap yok.
-
@fernando-reges BU DURUMU FIRSATA ÇEVİRMELİYİZ BELKİ BU GAZLA ETKİNLİĞE KATILIM FAZLA OLUR
-
@t-robert-malthus İnş dostum ama bu iş sınava girenlerle sınırlı kaldıkça hep azınlıkta kalırız.Sınava girmeyenler de destek verse ne ala.Bu süreç uzadıkça onların da aleyhine olacak
-
@fernando-reges ONLARIDA KADACAK SEYLER PAYLAŞMALI FACEDE GRUPLARDA . KRİZİ FIRSATA ÇEVİRMELİYİZ ...