Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@agor hepsi gömücü cikti bunlarin kardesim. Bunlarla gömü aramayada gidilir bakarsin forumca zengin oluruz
-
@lion ahahaha şakkadanak mı hocam ben de ösym'yi şaşırtırım şak diye kalır inşallah
-
-
@secret böyle basit küçük mekanlar seviyorum mutfakları temiz seri üretim kalori hesaplama dertleri yok mesela orada yine bir ev yemeği yapan yer var hanımeli sanırım. Öyle güzel karadeniz çorbaları var ki aman allah! Diğer yemekleri de muazzam
-
@agor dalgaları köpürtmesi anlayamazsınız hocam en sevdiğim konu yemek gömmek
-
@north-remembers öym diyecek nerden bildi bu sorulari o sirada sen sakkk bir soru daha
-
@lion şak şak şak cevapları vereceğim diyecek bunda o kadar rezerv var mıydı hani kpss de göremedik bayılıp kalacaklar ahshshshsjs
-
@north-remembers, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@agor dalgaları köpürtmesi anlayamazsınız hocam en sevdiğim konu yemek gömmek
Sevdigin bi yemek olunca dans edesin de gelir mi???
-
@1umut gelemem diyorum öff öff sen gel diyorsun bence açıp bu şarkıyı dinleyebilirsiniz
-
@1umut çılgınlar gibi hem de kokusunu apartmanın girişinden alıyorum hünkar beğendi bu arada en sevdiğim
-
@north-remembers fit şeyler sizi bozmasın hocam bilemedim şimdi
-
@secret en fiti buysa hocam mükemmel bozmaz
-
@kunterayata sizle yemek konusunda kapışsak sizden daha çok yerim malum eskiden 46 beden iyi yiyiciydim siz şimdi ki halime bakmayın ayrıca ideal yemek var kurtuluşta bende orayı severim ayrıca benimde tarzım tek şubesi olan ve küçük esnaf yerleri daha çok severim
-
@kunterayata cem adrianın demi ankara için şarkısı ay favori şarkım ya ankaradan ayrılırken bu şarkı kalbimi parçalıyor
-
@north-remembers baglantin kopmadigina gore hala ya mola yerine yaklastiniz ya da moladasiniz otobuscek
-
@lion hocam benimle aynı otobüste misiniz? İtiraf edin her şeyi bildiniz yaa Dudulludayım ahshshssj
-
@north-remembers vereyim hocam o zaman
Közlenmiş 3 adet patlıcan
2 diş sarımsak
1 adet soğan, 1 adet domates 3-4 yeşil biber. Hepsini güzelce kavuruyorsunuz. Maydonozu kavurduktan sonra ekliyorsunuz nane ile . Sonra normal bildiğimiz börek hamurunun içine koyuyorsunuz piştikten sonra gömüyorsunuz şişko iken hep kendime yapardım -
@secret ahh secret ahh ahh sayın hocam ahh ben bu iddiaları çok duydum ama yok daha beni geçen çıkmadı herkes kendini bu konuda çok iyi görür ama benimle oturana kadar pizza hut sınırsız pizzayı neden kaldırdı sanıyorsunuz
-
@north-remembers ongorulerime guvenirim azcik diyelim
-
@kunterayata hocam kaç kilosunuz mide baya geniş o zaman ama ben cidden güzel yiyorum bence bana göre rakibim yok