• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@toroskaplan, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@kemoenes sınav tarihi konusunda bir bilgi var mı?
kurslar ve online eğitim firmaları yakında tahminlere başlar :))
mart- haziran arası gibi derler ancak eylül ayını buluruz genelde :)) -
@kemoenes anladım teşekkür ederim insallah yakın bir zamanda olur diyelim
-
kaymakamlık son iki yılda nasıl uygulandı ise aynen uygulanır... bakanlık bunu yoluna koydu artık... max 1 ay oynar tarihler arasında, hem sınavın oluşu hem sürecin diğer işleyişleri her şey bire bire yakın sürelerde olur.. buna göre hazırlık edilmesi kimseyi yarı yolda bırakmaz fikrindeyim...
-
2018 de ki sınav sorularını isteyen bazı arkadaşlar vardı buraya bırakıyorum. Kusura bakmayın sorular karışık
-
@vaveyla, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
2018 de ki sınav sorularını isteyen bazı arkadaşlar vardı buraya bırakıyorum. Kusura bakmayın sorular karışık
Yapmayin böyle şeyleri ama.
-
@vaveyla nasıl bir terbiyesizlik, kendini bilmezlik.
-
@aleovera haklisin yaptigi gercekten terbiyesizlik edepsizlik
-
Sınav tarihi hakkında bilgisi duyumu olan var mı nohutcu facebookte eylül dedi sizce millet
-
@hukukçu28 oklar Eylül ü gösteriyor gibi:)
-
@kaymakamiye hanım bencede eylül için net duyumlar almaya başlarız diye düşünüyorum @amirim abidende bekliyoruz tabiki duyumlarını
-
Personel daire başkanı değişti 40 yaşında eylül'e kalmadan bir alım yapar mı acaba
-
Aslan reyiz abi sanmam
-
Arkadaşlar bana da Eylül mantıklı gelen seçenek ilkbahara yetişmez gibi.
Peki ne kadar önce başlanmalı sizce kpss sonrası kalan süre yeterli olur mu? -
@gençişsiz hocam temel olursa hazırlanılır ki kpss çalış tiginizdan olur
-
@hukukçu28 teşekkür ederim hocam
-
Kaymakamlıkta yaş sınırının 45 olabileceği konuşuluyor doğru mu?
-
@keremia yok ya doğru değildir
-
@keremia nerden bu bilgi çıktı acaba bugün çoğu yerden bu bilgiye rastladık doğruluk payı ne?
-
elimde themis kaymakamlık çalışma kitabı var iki cilt yeni aldım sınava hazırlanamayacağım mesaj atan olursa hiç kullanmadım gönderebilirim
-
@cmc ben alabilirim