• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@kaymakamiye arkadaşlar 2018 alımı mulakatini bekliyoruz şuan. Geçen kurumdan biri en erken haziran dedi ama tabi kesin birşey hic kimse soyleyemiyor
-
kaymakamlık ilanı için duyumu olan var mı arkadaslar?sınav gelir mi yakında?
-
Bu sınav artık rutin hale geldi gibi...Bana sorarsanız bu sınav yine eylülde.
-
Arkadaşlar merhaba, elinde son Kaymakamlık sınavının soruları olan var mı?
-
An itibariyle idari hakimlik olmadı . Kaymakamlık sınavı idari hakimlikten önce gibi görünüyor. Buradaki yerimi alayım.
Umarım bekleme süresi çok olmaz. Hayırlısıyla artık bekleme zamanı ...
-
Kaymakamlık için kaynak önerileriniz nelerdir?
-
Merhaba Kaymakamlık sınavı ile ilgisiz ama ; Bakanlıklara memur olmak için Kpss den hangi derslere çalışmak gerekiyor bir de şu p1 p bilmem kaç bilgisi olan var mı , daha yeni mezunum ve neredeyse hiç bir bilgim yok , bilgilendirebilirseniz çokkk sevinirim.
-
Ne kadar doğru bilmiyorum ama dedikleri çıkan bir hocamız 160 tane kaymakam alınabileceğini sınavın 100 ve 60 şeklinde mayıs ekim yada tek sınavla eylülde olabileceğini söyledi
-
@k-33 dedikleri çıkan bir hocamız kimdir acaba bir de merak ediyorum sadece yakın zamanda kaymakamlık kursu açma gibi bir düşüncesi var mıdır
-
@kaymakam ben çok safım ya hiç o açıdan bakmadım olaya var hocam yakın zamanda hatta kayıt olsammı diye bile düşündüm vardır bi bildiği hocanın dedim.
-
Bir hocamız da twitter üzerinden a grubu alımlarının artacağını söylemiş
-
sınav 2019 eylül de olacaktır ,her şey değişir de Türk kültür gelenekleri değişmez, bazı arkadaşlar kaimmakam statüsünün kalkacağını söylemiş,valilik kalkar kaymakamlık kalkmaz bu böyle biline!
-
@sinavparambitti İnşallah hocam sabırla çalışmaya duaya devam.
-
@sinavparambitti, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
sınav 2019 eylül de olacaktır ,her şey değişir de Türk kültür gelenekleri değişmez, bazı arkadaşlar kaimmakam statüsünün kalkacağını söylemiş,valilik kalkar kaymakamlık kalkmaz bu böyle biline!
Kalkarsa yerine ne gelecek ki o da sınavla olacak en nihayetinde
-
@k-33 kim hocam madem isim verin ki diğer arkadaşlarda bu tüccarlardan fikir alırken dikkat etsinler.
-
@kaymakam hocam ben isim vermiyorum kusura bakmayın
-
@kema-boratav kalkmazda kalkarsa avrupadaki yerel yönetim sistemi gibi vali kaymakam yerine doğrudan merkez tarafından atanan yöneticiler gelebilir.Bu kaymakamın sınavsız atanma muhabbeti felan da daha önce zaten ondan çıkmıştı.
-
@sinavparambitti oda üniter devlet yapısına aykırı bı durum olur
-
@kema-boratav çin bile üniter devlet olarak tanımlanıyorken ,o durumu aykirilik olarak degerlendirmezler.Zira merkezin denetimi var
-
İnsan hakları için kaynak var mı ne tavsiye edersiniz?