• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@gazi06 Bahsettiğiniz 3 kitabı da bitirdim, bunlarla birlikte Themisi de bitirdim. Mas saydığınız 3 kitaptan tüm dersleri içermesi bakımından biraz ayrılıyor. Eğer bu üçlüden sadece birini alacaksanız ve mevzuat üzerine bir kitap istiyorsanız; gerek soyu sayısı fazlalığı ve gerek soruların daha özenli oluşturulmuş olması sebebiyle bence kaim-makamı alın. Altyapınız varsa bir de themisi alın. Şu an için inşallah yeterli olacaktır.
-
@mülki hocam geçen sınavda sadece kas çözdüm 63 aldım kas yeni basımı bekleyip onu mu alayım yoksa elimdeki 2018 basımı tekrar çözüp yanında kaimi makam la devam mı edeyim,?
-
@duygusuz-adam, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Beyler ben geldiğime göre ilanda gelir yakında ücreti 200 tl geçmez inşallah
Bu sene yeni hesap açtım uğurlu olur umarım değerli rakiplerim @can-mavi @amirim @refik-soydam 'da yakında burda olur
biz buradan gitmedik ki:) hak edenin hakkını elde edebildiği bir sistem kurulup, inşa edilene kadar da bu alanları terk etmeyeceğimiz de biline:)
-
Arkadaslar bugunku yargı reformu sonucu hukukculara bıle 2 sınav yapacak olan ve fakulteyı 5 yıla cıkaran sıstem ııbf lıyı pekte hakim yapacak gibi gelmıyor bana..Kaynakamlık tek yol olarak kalıyor .Sınav ıcın yogun calısan arkadaslar kaynaklarını yazabılır mı sızlere zahmet.Elınızde hangı kaynkalar var acaba??
-
Arkadaslar kaymakamlık ıcın onerecegınız takım ya da tek kıtap var mı???
-
Muhteşem üçlüden 2sini denedim. Bir de kaymakamlık deneyip A grubu defterini kapatmaya karar verdim. Kaynak önerisi yapıp dua kazanmak isteyenler yardımcı olursa sevinirim iibfli kardeşlerim.
-
@refik-soydam, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@duygusuz-adam, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Beyler ben geldiğime göre ilanda gelir yakında ücreti 200 tl geçmez inşallah
Bu sene yeni hesap açtım uğurlu olur umarım değerli rakiplerim @can-mavi @amirim @refik-soydam 'da yakında burda olur
biz buradan gitmedik ki:) hak edenin hakkını elde edebildiği bir sistem kurulup, inşa edilene kadar da bu alanları terk etmeyeceğimiz de biline
Özelden bana ulaşırmısın. Mesaj alımın kapalı sanırım.
-
@ezo muhteşem 3'lü ?
-
Kaymakamlık sınavında tek kitaplardan uzak durmanızı tavsiye ederim.Türkçe dahil her dersin ayrı önemi vardır.Her ders için en nitelikli kaynakları kullanmak yararınıza olacaktır.En önemlisi ,mevzuat bu sınavın %60 ıdır.
-
kitap önerisi konusunda yine herkes binbir türlü şey söylemiş,yine kafamız karıştı yok mu üstünde mutabakat sağlanan sağlam bir liste.
-
@aslan-reyiz bu dediğiniz hem soru bankası hem de konu anlatımı için mi geçerli
-
Dostlar mulakattan elendikten sonra yeise düşmüştüm. 2019'da ben de varım
-
@yakup-cemil insan haklarına nasıl çalıştınız?
-
@sim piyasada sınav içeriğini tam karşılayan kaynak yok olması da beklenemez.Bir kitabın anayasa idare kısmı iyi diğer kitabın tc eko iktisat vs.Onun için burada da bazı dersleri ayrı ayrı kitaplardan çözmek lazım.
-
@aslan-reyiz Türkiye ekonomısi için geçen sene yüksel bilgili’nin soru bankasını almıştım. Yanlış sorular vardı. O yüzden bu sene onu çözemiyorum. Başka ne tavsiye edersiniz
-
kaymakamlık yazılı sınavı ve belirlenmiş konuların her biri adeta bir derya denizdir. Bu bağlamda her kitap, yazarının umduğu bir süzgeçten geçirerek bize sunduklarını içerir. Burayı unutmadan yapacağımız sınav hazırlık yolculuğunu olabildiğince geniş yelpazeden faydalanarak ve asli kaynaklar olan mevzuat ile destekleyerek gitmek zorundayız. Çünkü sorunun nereden geleceğini kitap yazı hocalarımız da net bilemez. Elbette ki büyük oranda konular bellidir ve buraları çok iyi irdeleyen kitaplar mevcuttur. Bal arısı gibi her çiçekten (maddi imkan ve zaman kıstası sınırı ile) bal alarak ösym Sınav soru kitapçığının başına oturmak inanıyorum ki en mantıklı yolculuk olacaktır. Herkesin kadir gecesini kalbi duygularımla tebrik ederim.
-
@parpp kaymakamlık sayıştay hakimlik
-
@sim çıkmış kaymakamlık sorularını yada çıkmış tüm tc eko sorularını çözmeniz iyi olur.Konu olarak yasin çoban öneririm .
-
Arkadaşlar selam. Askerdeydim, forumu yaklaşık 20 gündür takip edemedim. Ne oldu tarih ve sayı belirlendi mi? Özet bilgi verebilecek biri var mı?
-
@genclerbirlikli Sen yokken çok şey değişti. Gençlerbirliği süper liğe çıktı.