• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
RİCA ETSEM BİR ARKADAŞ
SOSYO EKONOMİK YAPI
İKTİSAT
VE İNSAN HAKLARI İÇİN GERÇEKTEN İYİ KAYNAKLAR ÖNEREBİLİRMİ -
@farukomer907 kardeşim sosyo ekonomik yapı = Türkiye ekonomisi, önerim Yasin çoban 2019 Türkiye ekonomisi kitabı
İktisat mikro ve makro için yüksel bilgili tercih ettim
İnsan hakları için Kutluay kararlı
Hukuk grubu için Ahmet nohutçu kanunname. -
Sınavın bu sene olma ihtimali çok mu düşük acaba ? Bir fikri olan var mı ?
-
@kykm matematiksel olarak aralıktan önce mümkün değil. Daha ösym ile protokol bile yapılmadı.
-
@Balakhan
Nasil oluyomuş bu süreç, Ösym ile protokol imzalanma, matematiksel olarak falan
Biraz bahsetsene cok merak ettim. -
Kaymakam ihtiyacı olduğu aşikar ,
mutlaka sınav açılacaktır .
Bakalım ne zaman olur .
Tabi burda klavyeden yazmak kolay . Asıl sıkıntıyı yaşayan işsiz bekleyen ve umudunu kaymakamlık vb. kurum sınavlarına bağlayan arkadaşlar yaşıyor . umarım en geç Ekimde sınav açılır -
@balporsuğu kutluay kararlı vs hiç önermem, aslan reyiz diye bir arkadaş paylaşmıştı aü'nün insan hakları kitabı var. en ince ayrıntısına kadar her şey var.
-
@Nostromo o da 2016 basımı. 3 senede değişiklikler olmuştur
-
@kaymakam2019 Ya inanmıyorum o kadar kaynak almıştım güncel eger öyleyse hepsi boşa gitti
-
@OFLU61 sana katılıyorum inşallah dediğin gibi olur
-
@OFLU61 bu yıl olsunda hocam ins
-
@OFLU61 Bu yıl neden böyle oldu acaba? Biri çıkıp sınav tarihine 27 Ekim diyor... diğeri 3 Kasım diyor... hatta bu yıl sınav açılmayacak diyenler bile var...Resmi hiçbir açıklama yok... Sınav açılır illaki ama tarih net olmayınca insan karamsarlığa düşüyor.
Bir de eğer mevcut bir iş yoksa alımı daha çok olan sınavlara hazırlanmak bence daha mantıklı hocam.
-
Üstad Can Mavi'den aktarıyorum bu ara foruma giremiyor benden rica etti ;
Sınav ekim sonu kasım başı.
-
@Aslan-Reyiz kesin mi hocam herkes farklı tarihler belirtiyor son durum mu bu
-
@cansarı kesin dedi.
-
@Aslan-Reyiz ıns hocam hayirlisi teşekkürler yazdığınız icin
-
@cansarı rica ederim hocam
-
Nohutçunun ATEŞ insan hakları konu kitabını kullanan var mı içerik hakkında bilgisi olan ?
-
@Aslan-Reyiz ben alacaktım o kitabı önermediler almadım bende
-
@brunomars Bende ekonometri mezunuyum bir duyum alırsanız haberdar olmak isterim umarım bir an evvel düzeltirler bu yanlışı