• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
Eş değerlik belgesini göndereli 8 gün oldu ne cevap geldi ne de başka şey. Belgeleri gönderen arkadaşlar kaç gün içerisinde cevap aldı ?
-
Asgari ne kadarlık harcamayla hazırlanabiliriz sınava yardımcı olursanız sevinirim
-
@corleone 9 gün oldu ben göndereli hala cevap gelmedi.
-
@Pigaçu valla kitaplar pahalı kardeşim, geçen yıl kaymakamlık kampı 150 tl idi ve sadece anayasa-idare-insan hakları kısmı işe yarıyordu, bir de üstüne tr ekonomisi iktisat tarih kitapları gerekiyor tabi bir ya da iki tane de soru bankası. Eğer sıfırdan alacaksan masraflı olur biraz.
-
Arkadaşlar çalışma kitabı olarak a kadro tercih etmeyin hep yanlış böyle bir kitap ben hayatımda görmedim
-
Tarihte sadece inkilap tarihi kismindanmi sorumluyuz
-
@dnd evet
-
@dnd Trablusgarp savaşı ile başlayıp dış politika ile biten bölümden.
-
Arkadaşlar iktisat için ceteris paribus çok mu detay malum çok kalın?
-
@corleone YÖK den bugün cevap geldi. Maliye mezunları için Üniversitelerarası Kurul dan görüş istenmiş.
-
siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler için eşdeğerdir gönderip cevap alan oldu mu ???
-
@çölkaplanı olumlu dönüş alanlar var
-
@new_user Yapma ya bulcaz bir yolunu artık
-
Arkadaşlar kolay gelsin kaymakamlık için
a) ritüel
b) kaim makam
c ) status
d ) plus ultra
e ) hiçbiri -
@Beton-Şaban, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
a) ritüel
b) kaim makam
c ) status
d ) plus ultra
e ) hiçbiriKAS soru bankası listelere giremeyecek kadar düştü mü
-
@OFLU61, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@Beton-Şaban, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
a) ritüel
b) kaim makam
c ) status
d ) plus ultra
e ) hiçbiriKAS soru bankası listelere giremeyecek kadar düştü mü
hocam ben konu anlatım arıyorum aslında
-
@OFLU61 öyle deme kızıyorlar sonra atar yapıyorlar hiçbir kitapla karşılaştırılamaz falan diye
-
Kaş in yeni başımı ne zaman çıkacak @Aslan-Reyiz
-
Arkadaş herkese iyi çalışmalar;
Malumunuz kpss sonrası bende kaymakamlık için çalışma niyetindeyim; elimde kpssden kalma yığınla kaynak var notlar vb ancak idare kısmında muhtemelen yeterli kalmayacak anladığım kadarıyla. Bu açığı kanunlardan not çıkararak tamamlamak istiyorum; şu kanunlar kesin okunmalı dediginiz kanunlar hangileridir acaba yahut elinde liste olanlar var mı acaba?
Saygı ve selam ile -
Umarım bu sınavı olabildiğince sürecin başından beri kaymakamlık çalışanlar kazanır. İl göçte çalışabilirsiniz belki guy olabilirsiniz ancak kendinizi bu işe gerçek anlamda adamadan kaymakam olamazsınız. Dur sayıştaya gireyim yok yok dur kpss ye gireyim olmadı idari hakimliğe gireyim mantığını doğru bulmuyorum. Sonrasında, kamu kurum ve kuruluşlarında kadroya geçiyor arkadaşlar. 1 yıl sonra, ben mutsuzum, kaymakam olmak istiyorum diyorlar. Aklın neredeydi o zaman diye sormazlar mı adama? Belki o boş yere dolduruduğunuz kadroya bir mazlumun önüne geçerek yerleştiniz?