• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@mülki monopolün Analiz soru Bankası var biraz kolay gibi görünüyor tam olarak incelemedim ama o da alternatif olabilir
-
@mia_nur analiz bence piyasadaki birçok soru bankasına göre soru çeşidi daha güzel ve sağlam bir kaynak.
-
@tomjoad, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Arkadaş herkese iyi çalışmalar;
Malumunuz kpss sonrası bende kaymakamlık için çalışma niyetindeyim; elimde kpssden kalma yığınla kaynak var notlar vb ancak idare kısmında muhtemelen yeterli kalmayacak anladığım kadarıyla. Bu açığı kanunlardan not çıkararak tamamlamak istiyorum; şu kanunlar kesin okunmalı dediginiz kanunlar hangileridir acaba yahut elinde liste olanlar var mı acaba?
Saygı ve selam ileArkadaşlar sanırım ilginizi çekmedi ancak yardımcı olabilecek arkadaşlardan ricam bi bakar mısınız
-
@tomjoad 19. Sayfada kanunlar paylaşılmış
-
@esrasrgn teşekkürler iyi çalışmalar
-
@mia_nur @Aslan-Reyiz Bugün Teftişle birlikte Analizi de inceleyeceğim, tavsiye için çok teşekkür ederim.
-
merhaba denklik dilekçesini ve eklerini posta yolu ile hangi adrese göndereceğiz eğer bilen varsa adresi yazabilir mi
-
@ayhanistan bende 556. Olmuştum tableti kırdım sinirden hocam bekliyordum ilk 300 ü
-
@ert1234 Denklik belgesi ve eklerini YÖK'e göndereceksiniz.
-
Ankara kaymakamlık için hangi dershaneleri tavsiye ediyorsunuz?
-
@Emre10 teşekkür ederim Allah razı olsun
-
@ert1234 Amin sağolun
-
@hayırlısı035 bu saatten sonra dershane zaman kaybı yaratmaktan başka bir fayda sağlamaz. İlla ki gidicem diyorsan, Murat ve Temiz Eğitimi tavsiye ederim. Özellikle geçmiş yıllarda Temiz Eğitim den bir çok kişi arkadaşım kazandı. Özelden dershane konusunda herkesin sorularına cevap vermeye çalışırım seve seve.
-
Kanunname Şubat 2019 baskı
Ateş İnsan Hakları Mayıs 2019 baskı
Türkiye Ekonomisi Yasin Çoban Nisan 2019 7.baskı
Mikro İktisat Erdal Ünsal
Hysteresis Makro İktisat Tufan Samet Özdurak Konu anlatımı 3.bası
Sınava girmekten vazgeçtiğimden toplu halde 150 TL'ye satıyorum.
Kanunname -Ateş İnsan Hakları- Hysteresis sıfırdan farksız Mikro İktisat ve Türkiye Ekonomisi çok az sayfa çizilmiştir. -
@y-oguz90 sanki kaynak soran arkadaşlar vardı
-
@y-oguz90 ihtiyacım olmasa da alasım geldi sıcak fiyat
-
@y-oguz90 KANUNNAME ATEŞ TÜRKİYE EKONOMİSİNİ ALIRIM
-
Ateş ı kullanan var mı arkadaşlar nasil
-
@cansarı beğenmediğim bir kitap. Kaymakamlık sınavı için bir sürü gereksiz ayrıntı içeriyor. Bazı konular müfredatta bile yok.
-
@cansarı ben de beğenmemiştim çok vaktimi aldı.