• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@Mülkidare cok teşekkürler
-
@Müfettiş-Gadget anayasa idaresi hariç pek iyi değil .
-
Arkadaşlar elimde themis idare hukuku Eylül 2018 baskısı var. İdarenin genel esaslar kısmını oradan çalışsam da mahalli ve idari teşkilatı kanunlardan çalışsam olur mu? Yoksa yeni baskısını mı almalıyım?
-
Bakalım bu hafta sınava dair daha somut gelişmeler olacak mı?
-
@Aslan-Reyiz + bence anayasası da fazla detay....
-
Arkadaşlar merhaba. Mikro iktisat kitabı olarak Yüksel bilgili mi yoksa Özgür Özcan-Salim Göl mü tavsiye edersiniz?
-
@Müfettiş-Gadget sınava yönelik mi tartışılır..İlk tercihin olmasın bence
-
@FreeBoY kas ve ritüel soru bankaları var elimde yeterli midir hocam ?
-
İdari Yargı mülakatımın olumsuz sonuçlanmasından dolayı Adliye'den tekrar Mülkiye'ye yönümüzü çevirdik. İlanın bir an evvel gelmesi ve güzel bir hazırlık sureciyle sınav ve mülakat aşamasında muvaffak olduğumuz bir dönem olmasını temenni ediyorum. Yine yeniden 108.dönemde de bu başlıktayız. Selamlar.
-
@Müfettiş-Gadget kas yeni baskısı gelmedi sanırım sendeki bir önceki baskı ama iş görür şimdilik güncel olmayan sorulara dikkat et ritüel iyi bir kaynak
-
@mülki teşekkürler ederim cevap için en az kaç almamız lazım mülakatlara kesin gözüyle girilir dediğiniz puan varmı alt sınır olarak
-
Arkadaşlar kusura bakmayın kafama takılan birşey i sormak istiyorum fikri olan varsa söylese çok mutlu olurum geçen senede kaymakamlık sunavina girdim tekrar hazirlaniyorum ancak ben AÖF kamu mezunuyum sınava girebiliyorum bazı arkadaşlar AÖF mezunları mülakatta eleniyorlar hiç aofli alınmıyor diye gerçeklik payı varmı acaba ml
-
@yigit06 Rica ederim. Sınava girip soruları görmeden bu konuda birşey söyleyemeyiz. Ancak kişisel olarak 80 net üstünü hedefliyorum.
@Ak Merhaba, her sene bu konu fazlasıyla tartışılıyor. Dilerseniz geçmiş tarihli iletilere bakabilirsiniz, ancak ben henüz mülakatı geçmiş bir AÖF'li görmedim. Bu konuda isterseniz CİMER'e yazın, sizi tatmin edecek bir cevap verirler umarım. -
@ömerhayyam Rakip mi goruyorsunuz arkadaslar cevap vermiyorsunuz:D
-
@mülki ben 2015 te ilk yazılı sınavda 7. Oldum açıköğretimliyim ama Mülakatı geçemedim. Yine 2013 te idari hakimlik mülakatından elendim. Son olarak yakınlarda yapılan sayıştay mülakatından elendim. İkinci sayıştay alımının ilk sınavında da birinciyim yazılı sınavda biraz puanım düştü ama yine mülakata kaldım.
-
@ömerhayyam hocam konu olarak yukarı yazdım ama ekstradan mevzuat okuyarak çalışa bilirsiniz soru bankası olarak themis justice monopol kaymakam adaylığı 4t hukuk soru bankası plus ultra bitirdim kas ı da çıkar çıkmaz alacağım ekstradan kaynak bilmiyorum ha bir de metin kaya kaymakamlık soru bankası çıktı onu da öneren çok
-
Sınav ekim de mi aralık da mı gelir bilgisi olan
-
@Mülkidare Cok tesekkur ederim hocam
-
Arkadaşlar iyi geceler takıldığım bir yer var ve siz kıymetli arkadaşlara sormak istiyorum daha önce sordum fakat yanıt alamadım. Bir muhterem cevaplarsa duacısı olurum Mikro iktisat kitabı olarak ne tavsiye edersiniz? Ben Yüksel bilgili ile Özgür Özcan-Salim Göl arasında kaldım. Ne dersiniz???
-
türkiye ekonomisi ve insan haklarından tırsmaya basladım. kafamı toparlayamıyorum sanırım. yasin coban kitabını bitirdim. soruların yuzde 75 ını cozemedım. nasıl bir yol izlemeliyim ?