• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@lawful iktisat için o kadar detay kitaba girme bence. bi kaynak araştırması yapalım2 güne
-
@esrasrgn cevre sehirciliğe geçti bazı mahalli idarelerde denetim,onay vs . sadece onlara bak tek değişiklik o. birde füzenleme ortalık payı yuzde 40 tan 45 e yukseltıldı.
-
@Mülkidare en sonki kas yeterince güncel değil mi hocam
-
@lawful analiz mikro konu anlatım alabilirsin makro için tufan samet özdurak
-
Arkadaşlar idare hukuku en son başım olan hangisi acaba themis mi önerirsiniz nohutcu mu
-
1-Yiğit Yılmaz Kaim-Makam konu çalışma kitabı----> 40 Tl 2-Yiğit Yılmaz Kaim- Makam soru bankası---------> 35 Tl 3-Mas soru bankası 2 Cilt-------> 70 Tl
4-ATEŞ İnsan Hakları ve Demokratikleşme ----> 25 Tl
5-Yüksel Bilgili Mikro İktisat-----> 35 Tl
6-Yüksel Bilgili Makro İktisat----> 35 Tl -
Bakanlık yetkilileri 27 Ekim’de olmasını temenni ediyor fakat ÖSYM yetkilileri sınav takvimi yoğunluğu dolayısıyla 9 Kasım’ı önermiş Kaymakamlık için.
Hâkimlik sınavlarının da Aralık ayının son haftası yapılması planlanıyor. Toplam sayı geçen yıl yapılan alımla aynı olacak. Tenennimiz, dahilinde yine 100 kişilik idari yargı alımının da olması yönünde dostlar. -
@amirim Hayırlı olsun o zaman hocam..
-
@ayhanistan teşekkür ederim cevabınız için
-
@ayhanistan Dönemlere dair kilit söylemler var, onları seçebildiğiniz anda bazı sorular çok basit oluyor. Ne kadar tekrar ettiniz bilmiyorum ama altyapı yoksa tekrar sayınız fazla olmalı.
Zaten güncel veriler adına direkt ezber buna yapabilecek bir şeyimiz yok.
-
@amirim bayramdan önce ilan gelebilir diyebilirmiyiz ustad
-
@amirim hayırlısı olsun hocam bekliyoruz çalışmaya devam ediyoruz hiç durmadan
-
Sinava ilk kez calisacagim idare hukukunda nohutçu+ Mevzuat olarakta plus ultra aldim yeterli olur mu
-
1- Yiğit Yılmaz Kaim- Makam soru bankası---------> 35 Tl
2- Mas soru bankası 2 Cilt-------> 70 Tl
3- Plus Ultra Konu anlatımı ----> 35 Tl
4- Plus Ultra Soru bankası-----> 20 Tl
5- ATEŞ İnsan Hakları ve Demokratikleşme ----> 25 Tl
6Yüksel Bilgili Mikro İktisat-----> 35 Tl
7- 8-Yüksel Bilgili Makro İktisat----> 35 Tl -
Yiğit Yılmaz Kaim- Makam soru bankası---------> 35 Tl
Mas soru bankası 2 Cilt-------> 70 Tl
ATEŞ İnsan Hakları ve Demokratikleşme ----> 25 Tl
Yüksel Bilgili Mikro İktisat-----> 35 Tl
Yüksel Bilgili Makro İktisat----> 35 Tlarkadaşlar kalan kitaplar bunlar ilgilenenler dönüş yaparsa sevinirim.
-
Kardeş sen işi baya ticarete döktün. Nasıl kazanıyor musun bari..:)
-
Kaymakamlığa ilk defa giricem de KPSS için İdare hukuku temelim mevcut ve iktisadıma çok güveniyorum üzerine ne kadar katmam gerekir ne önerirsiniz şimdiden ilginiz için teşekkür ederim
-
Idari yarginin gelecegi temenni mi duyum mu onu anlamadim ben
-
@Müfettiş-Gadget temenni hocam hiçbirşey yok ortada inşallah gelir
-
@skarahan46 hocam merhaba Allah yolunu açık etsin nasibini hayırla versin inşallah yazdıklarından anladığım aofliye geçit yok mu diyoruz yada sence olay tam olarak ne