• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
Yok mu şöyle yeni duyum verecek kavgasız gürültüsüz
-
@KaimakamAday bence şimdilik kitap satışları ve kurs kayıt talepleri baya iyi yoksa şimdiye kadar en az 10 yeni tarih gelirdi.
-
@Aslan-Reyiz safa Sazak kitabını almayı düşünüyorum 4 soru bence iyidir eğer yaptırırsa siz hangi kaynak düşünüyorsunuz
-
@KaimakamAday, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Yok mu şöyle yeni duyum verecek kavgasız gürültüsüz
@KAYMAKAMADAYLIGI
-
@Tardukağan başkan bayadır uğramıyor foruma
-
Arkadaşlar kutluayın konu anlatımlı insan haklarını aldım yorumlarda pek iç açıcı değil bu kitap 6 soruda hiç mi soru yaptırmaz Allah aşkına
-
@kemankeşş Ben geçen yıl o hataya düştüm. Yaptırdığı soru yok, 0. Bu yıl planım internetten kendime kaynak hazırlayacağım
-
@MEVZUN başkanın elçisi olarak buradayım.9 Kasım.
-
@dzndr bu insan hakları çok geniş bir türlü kafamda yer etmedi çerceve olarak başka yok mu piyasada iyi kitap
-
@kemankeşş, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@dzndr bu insan hakları çok geniş bir türlü kafamda yer etmedi çerceve olarak başka yok mu piyasada iyi kitap
kardeşim çok geniş bir konu ağı var. Dolayısıyla hiçbir kitap tam olarak karşılayamıyor. Bazıları aşırı detay oluyor bazıları ise yetersiz kalıyor.
-
Themis idare hukuku için güncelleme vs. Paylaşıldı mı arkadaşlar ? Ümit hoca falan bu konuda bir şey söyledi mi ?bilgisi olan var mı ?
-
@kemoenes yapacak birşey yok garip bir bölüm diğerlerinden kaçırmamak lazım ozaman
-
Ekonomik veriler pdf olan var mı arkadaşlar paylaşabilir misiniz
-
arkadaşlar merhabalar bugün bir arkadasımın vasıtasıyla öğrendim çıkmazsa biliyorum çok yükleneceksiniz kızacaksınız baska yerlere cekeceksınız ama ilanın 5 eylülde geleceği bilgisi ulaştı bana. dedıgım cıkmazsa sımdıden özür dilerim herkesten
-
@captainblack ünlü törehan sendin sanırım. Neden kızalım buranın en büyük amacı duyum paylaşmak. Ancak sınav tarihi kesin değilken ilanın tarihi nasıl kesinleşsin. Ben haftaya tarihin kesinleşip ÖSYM takvimine gireceğini düşünüyorum
-
@safiTÜRK69 törehan değildi kardeşim yanlış hatırlamıyorsam
-
@fenecus eyvallah kardeşim.:)
-
arkadaşlar reşit gürbüz yeni baskı insan hakları da gelecek bir önceki baskısını kullanmıştım iyi bir kaynaktı aklınızda olsun inceleme fırsatı bulursanız bakarsınız
-
@safiTÜRK69, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@captainblack ünlü törehan sendin sanırım. Neden kızalım buranın en büyük amacı duyum paylaşmak. Ancak sınav tarihi kesin değilken ilanın tarihi nasıl kesinleşsin. Ben haftaya tarihin kesinleşip ÖSYM takvimine gireceğini düşünüyorum
Altına imzamı atıyorum. Ayrıca ilanın veriliş tarihi spontane bir durum.
-
@FreeBoY iyi midir hocam Reşit Gürbüz