• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@new_user banada gönderir misiniz üstad. yavuzerhuseyin@gmail.com
-
denklik belgesi dilekçeyi ne zaman yollamamız gerek hem şimdi hemde mülakat tan önce mi yardımcı olurmusunuz ben tam anlayamadım siyaset ve kamu yönetimi mezunuyum ne yapmam gerekir geç mi kaldım dilekçe için
-
Sinav tarihi ile ilgili bir netleşme var mi @amirim
-
@Kaimmakam23 bende bekliyorum
-
@polisiye-roman Misyonerlerden iyidir hocam En azından ilkinde ısrarcı olmamış google
-
@AvkatBey arkadaşlar özelime yazmanız yeterli, geneli bu konuyla meşgul etmeyelim, bazı arkadaşlar rahatsız oluyorlarmış, örnek soru paylaşmayacağım artık.
-
sınav tarihi hakkında bir gelişme yok mu??
-
Arkadaşlar elinde PDF olan var ise lütfen özelden mesaj atabilir mi ?
-
Konuları tekrar etmekten yoruldum, anamdan babamdan çok görür oldum ders notlarımı, bir iki hafta daha ilan gelmezse bir kitap da ben yazacağım
-
@mülki, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Konuları tekrar etmekten yoruldum, anamdan babamdan çok görür oldum ders notlarımı, bir iki hafta daha ilan gelmezse bir kitap da ben yazacağım
siz bizi güldürdünüz Allah'da sizi güldürsün forumun da ihtiyacı var bu tarz esprilere
-
Hayırlı çalışmalar herkese..
-
@new_user kardeşim soruları bana da gönderebilir misin? atakandibek@gmail.com
-
@new_user hocam yandex gibi bir yere yükleseniz pdf olarak link belli süre açık kalsa isteyen indirse? Mail adresini paylaşmak istemeyenler de vardı aramızda (forum gerçek adı gizli kalsın işaret ortaya çıkmasın isteyebilirler)
-
@new_user, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@AvkatBey arkadaşlar özelime yazmanız yeterli, geneli bu konuyla meşgul etmeyelim, bazı arkadaşlar rahatsız oluyorlarmış, örnek soru paylaşmayacağım artık.
aslında ben de bu noktaya dikkat çekmek istemiştim. tek paylaşım bir link olduğunda konu uzamamış olur dileyen oradan belirlediğiniz süre içinde indirebilir hocam..
-
Hadi artık gelsin şu ilan...
-
@refik-soydam ben o işlerden pek anlamıyorum kardeşim, anlayan varsa bu dediğini yapabilirler ya da eğer sana gönderdiysem sen yapabilirsin tabi zahmet olmazsa.
-
@kemoenes Teşekkür ederim
-
Soysal hocanın insan haklarını alan var mı arkadaşlar kitap nasıl kutluay mı soysal hocamı sizce ?
-
@refik-soydam hocam üniversiteler arası kurul başkanlığı maliye bölümü ilgili görüş açıkladı mı?
-