• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@Larendeli yeni mezun ve ilk defa bu sınava giricek birisi olarak beni korkutuyo ve hafife alınacak sınav olarak görmüyorum, bakalım kısmet diyip çalışıyorum hayırlısı hakkımızda :))
-
Bir bu ilanı bir de FALCAO'yu bekleye bekleye bir hal oldum. Gelsinler artık
-
@onder Kardeş bir Fenerbahçeli olarak söylüyorum Falcao gelir de ilanı bilemem
-
misyonerlik reklamları çıkıyor habire. irrite edici. site yöneticilerinin dikkatine.
-
@polisiye-roman hocam bir okuyun isterseniz. Reklamları biz düzenleyemiyoruz. Bu konuda daha önce de şikayet aldık da bizim yapabileceğimiz bir şey yok Google reklamlarına, bunlar sizin kendiniz ile ilgili reklamlar. Bu reklamı göstermeyi tıklayabilirsiniz.
-
@Agor Hocam şu açıklamayı da @polisiye-roman arkadaşımıza bırakalım. Malum daha evvel de bu rahatsızlık ortaya çıkmıştı.
-
Arkadaşlar az önce toplu mail attım 13 kişiye, toplamda 100 kişiden fazla kişiye soruları göndermiş oldum, göndermediğim kimse varsa özelden yazsın. İdare Hukuku sorularını bir türlü halledemedim, bir yerden destek alarak muhakkak onları da açın. Allah yardımcınız olsun.
-
@new_user Sağ elin verdiğini sol el görmemelidir. (SAV)
-
@Tardukağan insanları haberdar ederek soruları talep etmelerini sağlıyorum, ayrıca talep eden kişi sayısının artması ve bunu ifade etmemdeki amaç diğer arkadaşların en azından merak ederek soruları talep etmesini sağlamak, merak ederek talep ettikleri sorulardan hiç ummadıkları kadar fayda sağlayacaklar, ben ara ara bu iletileri atmasaydım bu kadar kişi soruları talep etmezdi kardeşim.
-
@new_user emeğinize sağlık hocam ben sadece hatırlatmak istedim ayrıca forumu sürekli bu konu ile meşgul görünce insanın giresi gelmiyor. İyi çalışmalar.
-
@Tardukağan forumu neyle meşgul edelim kardeşim, aöflüler sınava girmesin, karşılıklı atışmalar, kaba saba sözler... bunlarla mı meşgul edelim. Ücretsiz soru paylaşmanın neresi kötü? Neyse canın sağolsun.
-
@new_user Merhaba, uygun olduğunuzda bana da mail atar mısınız? Lütfen. pekerhidayet@gmail.com
-
@new_user hocam banada atarmısın soru paylaşımını gördüm siteye üye oldum teşekkürler. isakrks@hotmail.com
-
@new_user bana da yollar mısın üstadım?
cevatcobanli444@gmail.com -
Banada gönderebilir misiniz sa.ib@hotmail.com
-
Çekocu olup denklik belgesi cevabı gelen var mı
-
@new_user hocam helalin var cillop sorular be iyi insansın
-
ÇEKO mezunu kardeşlerim eş değerlik belgesi bakımından bir cevabın ulaştığı biri var mı?
-
@Kaimmakam23 hala bekliyorum cevap gelmedi
-
@mk-ank reklamı şikayet et deyince tekrar çıkmadı. bu aralar da bmw reklamları musallat oldu :- D