• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@gencbiraday Kutluay'ın konu anlatımlısına geçen sene bakmıştım, hemen hemen her konuya değinmiş fakat sınava yönelik bir kitap değildi, kitabında değişiklikler yapmış mıdır bilmiyorum, Ahmet Nohutçunun kaymakamlık kampı setinin içindeki insan hakları kitabı bana sorarsanız piyasadaki en iyi kitap ama o da tek satılmıyor, bir yerden temin edebiliyorsanız bence yeterli olur ama kitap almak için acele etmeyin, Safa Sazakın insan hakları kitabı çıkacaktı onu da bekleyin öyle karar verin.
-
@new_user nohutçunun kitabı sayfa sayısı çok olmasından dolayı çok sıcak bakmıyorum açıkcası soysal hocanın kitabının içeriği nasıldır diye forumdan bilgi almak istedim
-
@new_user ne zaman çıkacağına dair bilginiz vae mi ? Bende onu bekliyorum
-
@Esengül bekleyen çok kişi var, ben kendisine sosyal medyadan kitabın ne zaman çıkacağına dair bilgilendirme yapmasını rica ettim, bakalım geri dönüş yaparsa paylaşırım.
-
Arkadaşlar Safa Hoca ile az evvel sosyal medyadan görüştüm, kitabın pazartesi günü çıkacağını söyledi, fiyatı tahminen 22 lira civarında olacakmış, konu anlatımı+100 soru, renkli baskı olacakmış. Kitaptaki bazı sayfaların görsellerini de paylaştı ama burdan nasıl atılacağını bilemedigim için paylaşamıyorum şuan.
-
@new_user teşekkür ederim hocam
-
@new_user hiç bilmiyorum hocanın adını duydum da soysal hocaya göre daha fazla talep edeni var galiba safa sazak ın
-
Zaten Kutluay hocanın kitabı soruymuş çoğunlukta son Kısım da kanundan bahsetmiş o yüzden pek sıcak bakmıyorum ona da
-
@gencbiraday kitabı nasıl olacak ben de bilmiyorum kardeşim, sadece soran arkadaşlar olduğu için kendisine yazdım o da dönüş yaptı, çıkınca bakar değerlendirme yaparsınız artık.
-
Kutluay hocanın konu ve soru kitabı sınavla alakası yok hatalarla dolu bilgi kalabalığı .Zaten insan hakları konusunda piyasada elle tutulur bir kaynak da mevcut değil nohutçunun kitabı da çok geniş yarısı anayasa anlatmış.Safa hocayı deneyelim bu sefer de.Haftaya cıkıyor.
-
Sınav tarihi ile alakalı bir duyumu olan varmı ?
-
@Aslan-Reyiz insan haklarına sağlam üç kaynaktan çalışmama rağmen beni tamamlayamadılar
-
@Aslan-Reyiz abi son basımdan mi bahsediyorsunuz
-
@Aslan-Reyiz sordum Kutluay hoca soru dedi ZAten konu yok sadece aihs var dedi bende mecbur safa hocası almayı düşünüyorum nohutçu sayfa sayısı aşırı fazla
-
üniversitedeyken insan haklarını seçmeli ders olarak almıştım, 2 yıl sonra da yapılan ilk açık uçlu sınavda bütün soruları o dersteki teorik bilgilerimle yapmıştım. Üniversite kaynaklarına yöneldim ben şahsen. 9 eylül üniversitesinin kaynaklarına bakılabilir.
-
@dedekorkut sınav yok olmayacak çalışmalara devam.
-
@miAzim dalga mı geçiyorsunuz
-
@miAzim hayrdr bir skntınız felanmu var ?
-
İnsan hakları sorularının 4 tanesi normal bir çalışmayla yapılabiliyor 1 tanesi mutlaka üst kurullardan oluyor tihek vs gibi ama 2-3 soru sağlam oluyor örneğin son sınavdakki kadınlarla ilgili insan hakları konferansı sorusu vardı aöf de ya da piyasadaki kaynaklarda yok prof durmuş tezcanın insan hakları el kitabında yer alıyordu üni de kullanmıştık.
-
@Aslan-Reyiz ne gereksiz bir soruydu o öyle ya