TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Kpss sürecinde nasıl güzel kalabilirim ? Ty Güzellik Sırları 💄💇🏻‍♀️💅🏻👠

DİĞER
    12
    97
    4620
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • 1
      1umut @olursaolur Son düzenleyen:

@olursaolur hocam benim oyle donemimde oldu. Binada yangin ciksa asagi inemeyecek haldeydim sen dusun😂😂😂 ama oyle olunca ders motivesi de azaliyor gibi. Bakim insana kendini mutlu hissettiriyor

“Her çabanın nasibine düşen, yalnızca Allah’ın takdir ettiği kadardır.”

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • S
        secret Yasaklı @1umut Son düzenleyen:

@1umut baya bir kitle var oldu bu iş 😂😂😂 birazdan @Agor basar burayı ben diyim 😅😅😅 başlık elden gidiiiyeahhh 👀

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • O
          olursaolur Son düzenleyen:

Neyse bakın ufak bi tüyo vercem ders çalışırken türk kahvesi içiyoruz hemen ardından fala bakmıyoruz:) kahveyi yüzümüze sürüp 10 dk bekletip soguk su ile yikiyoruz cildiniz eskisinden daha parlak oluyor soyulmalar kurumalar gidiyor hemen yarin deneyin hafta 2 kez yeterli

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
          • K
            kunterayata @1umut Son düzenleyen:

@1umut Sağlık boyutu bana koymaz da yok yani bana zahmetli geldi. Birde arkadaşlarım görse açıklayamam. Bakımlı olmak adına yaptıklarıyla çok dalga geçerim. Maske filan yapıyor onlar da ya neyse 😄 Dillerinden kurtulamam 😄

1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • S
              secret Yasaklı @olursaolur Son düzenleyen:

@olursaolur yapıyorım şimdi 😂 yarına kadar bekleyemem 🤭

O 1 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • O
                olursaolur @secret Son düzenleyen:

@secret hadi bakalim etkisi nasil hemen yaz 🙂 göz çevresine sürme ama 😉

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • 1
                  1umut @kunterayata Son düzenleyen:

@kunterayata hocam ben simdi anladim durumu:)) gece yatmadan surun, sabaha kadar emiyor cilt.
                  Arkadaslariniz cildinizin parlakligindan baska hicbir seyi gormemis olur boylece 🙂

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                  • LioN
                    LioN Son düzenleyen:

Yiyilecek bisey yok mu ne bilim kavunlu dudak parlaticisi aci biberli allik soganli pudra

Efsane geri dönüyor 🐅🐾...

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • 1
                      1umut @secret Son düzenleyen:

@secret yap yap benim elimde bi gunes lekesi vardi onu bile cikardi turk kahvesi🎉

• O

Bende tüyo çok devam ediyim mi 🙂 duşta ıslak saçınıza uzum sirkesi dokun çok az masaj yapın durulayın sonra tekrar şampuan yapin kokusu kalmasın..saçlarınızın eskisinden daha yumusak ve parlak olduğunu göreceksiniz özellikle benim gibi duzlestiriciye maruz kaliyosaniz..ayrıca dip boyanıza 4 5 damla hakiki zeytinyağı dökerseniz saçlarınız hem beslenir hem boya diplerinizi fazla yakmaz yıllardır yaparim hic atlamam:)

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                        • S

@olursaolur tamamdır kahvem pişti içeyim sürecem 🙄

• K
                            kunterayata @1umut Son düzenleyen:

@1umut Cilt parlaklığı mı? O.o ben ne istediğimi bilmeden mi istedim acaba? 😄 Göz ağrısı ve biraz kırışıklık benim sorunum oysa ki :)) Çay beklet,kahve sür,şu sabunla yüzünü yıka gibi hayatın akışına uygun şeyler lazım bana :)) Bak hocam o arkadaşlarımın nasıl güleceğini göstereyim:
                            ROHOHOHhahhaHAHAHhdaHAHAdhAdfs KUNTAAAERAA ROHOHAHAASDHadas durum böyle :]

1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • S

@olursaolur aman Allahım benim saçlar obreli sorun olmaz dimi rengine filan 😮

O 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • O

Kaşlarınız çok mu seyreldi? badem yağı, hindistan cevizi yagi,e vitamini kapsülü bu üçünü karıştırın eski rimel fircanızla her gece yatarken kas diplerinize tarayarak uygulayın inanın 1 ay sonra etkisini goreceksiniz:)

LioN 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                • K
                                  kunterayata @LioN Son düzenleyen:

@lion Hocam dudak nemlendiricileri çok kemirince mideyi fena bozuyor 😄

LioN 1 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • LioN
                                    LioN @kunterayata Son düzenleyen:

@kunterayata ben kullanici degilim bilemiyorum 🙂

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                    • 1

@kunterayata hocam yani hindistancevizi yagi her seye uygun, hem kirisik hem parlaklik:D goz altina parlaklik da veriyor. O zaman yorgunluk icin cay, ama kirisiklik icin kesinlikle bi nemlendirici kullanmalisiniz.
                                      Arkadaslariniz adina uzuldum , keske kendilerini bu kadar kapamasalar😄

S K 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • 1

@kunterayata @LioN beni basliktan kovmayin da bisi daha dicem😂😄
                                        Hindistan cevizi yagi dudak nemlendiricisi olarak da en iyisi😂😂😂 neyse tamam sustum:)

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • S
                                          secret Yasaklı @1umut Son düzenleyen:

@1umut, içinde söyledi: Kpss sürecinde nasıl güzel kalabilirim ? Ty Güzellik Sırları 💄💇🏻‍♀️💅🏻👠

@kunterayata hocam yani hindistancevizi yagi her seye uygun, hem kirisik hem parlaklik:D goz altina parlaklik da veriyor. O zaman yorgunluk icin cay, ama kirisiklik icin kesinlikle bi nemlendirici kullanmalisiniz.
                                          Arkadaslariniz adina uzuldum , keske kendilerini bu kadar kapamasalar😄

Erkekler bence 👀 ondan yoksa kızlar niye dalga geçsin hatta hepsi yapar kız olsalar

• LioN
                                            LioN @olursaolur Son düzenleyen:

@olursaolur neredeyse sevgilinizden mi ayrildiniz? Borcunuz mu var? Hindistancevizi su bu diye tarif verceksin. Ne hindistancevizi imis arkadas 😄😄

1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 4 / 5
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti