2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Başkanın maile cevap verdiği oldu mu
-
Pişman ettiniz adamı dahada cevap vermez.
-
@uruk-hai Cevap versin veya vermesin başlık olarak görmesi bile yeterli, ben bunun için mail attım açıkçası, önce tebrik ettim ve sonra kısaca sorunumuza değindim kendisini sıkmayacak şekilde, en azından yoğun bir şekilde böyle bir taleple karşılaşırsa belki insiyatif alabilir başkan olarak, yoksa ‘bi kere cevap yazdı diye pişman etmeyelim, aman bi daha cevap vermez’ diye yerinde hiçbişey yapmadan beklemekten daha iyidir diye düşünüyorum hocam kendi fikrimce
-
Perşembede bittikten sonra yine içime sıkıntı çökmeye başlıyor her zaman ki gibi. Neden etkinliği yarın yapıyoruz sadece, bugün de yapalım 8 de. 1 saat içinde toplanamazmıyız yapalım derseniz ben varım. Facebooktada duyurulsun
-
twitterda bakan beyin paylaşımın altında yorumlarda buluşabiliriz
-
silinmiştir
-
İnsanların zamanını çalmakta bir tür kul hakkı.
-
Bugün saat 20.00 da twitterda guy ve dguy mülakat tarihlerinin açıklanması için etkinlik yapılacaktır. Paralı tagdır lütfen katılım gösterelim.
-
@mahlaki dostum boş yere uğraşma bunlar için deymez ... @zenginmemur kardeşimizi burada linç ettiler neymiş morellerini bozuyormuş bir kaç kendini bilmezin . adam burda derdini paylaşamıyacaksa napsın forumda . sizler için herşey günlük gülüstanlık olabilir hatta sözüm onlara A HABER kafasıylada etrafınıza bakıyor olabilirsiniz . bırakın insanları da düşüncelerini özgürce paylaşsınlar
-
@t-robert-malthus hıh geldi yine tipini sevdiğim.
-
@beveridge-eğrisi ben bastım engeli gitti
-
@North-remembers mail atmaya çalışıyorum ancak mail gitmiyor. geri dönüyo
-
@guymagdurubiri şimdi ben de baktım mail kutuma galiba toplu mail sistemine düşmüş başkanın mail adresi istanbul vergi dairesi olduğu için şuan başkası bakıyor olabilir diye düşündüm. İngilizce bir şeyler yazmış gmailin kendisi.
-
@North-remembers yeni mail adresini nasıl öğrenebiliriz acaba
-
Bekirbayrakdar@gelirler.gov.tr Yeni Mail adresi
-
-
Berat albayrqk İn mail adresi yok mu acaba
-
@Maesteo teşekkürler
-
@t-robert-malthus hocam etkinlik var katılalım değer değmez muhabbeti yapmayalım vakit herşeyi bi kenara bırakıp birlik olma vakti. Bugün 20.00 da paralı tag alındı guy ve dguy mülakat tarihlerinin açıklanması için twitterda etkinlik yapılacaktır lütfen katılalım.
-
Böyle bir mail yok ondan gitmiyor gib te çalışan diğer memurlara gidiyor