2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Arkadaşlar süreci bimere yazan ya da telefon hattını arayan varmı?
-
@maesteo çok teşekkür ediyorum hemen mail atıyorum
-
@lilith öğleden sonra eğitim merkezini arayacağım
-
bize unutturmaya çalıştıklarını düşünüyorum bazen." biz sınav yapmadık bunlatın hepsi büyük iftiralar çok sırlı olaylar."deyip işin içinden çıkacaklar.
-
@toranj "çıkacak her şey ortaya çıkacak" the palu family dediği gibi
Yakında açıklanır inşallah akşam etkinliğe arkadaşlarım ve bekleyen onca insan için katılacağım çok zor bir şey değil elinde telefon 10 tweet atmak -
@t-robert-malthus kardesim sagol yazdiklarin icin ayni fikirde oldugum dostlarimi unutmam.
-
Sayıştay bile o kadar davadan sonra açıklandı. Biz hala mülakat tarihi bekleyelim. Rabbim bol sabır versin hepimize.
-
@paretowilfredo hocam biliyorum rahatsız ediyoruz ama halimizden anladığınızı biliyorum. Var mı bi şeyler bu haftada boş geçti yine. Haftaya açıklanacağına dair umudumuz olmalı mı ? Artık o kadar çok yorulduk ki bazen acaba sınava girdik mi böyle bi sınav oldu mu diyorum kendi kendime. Bi yandanda iptal edilmesinden korkuyorum ...
-
Arkadaşlar ben yetkili biriyle görüştüm. Görüştüğüm kişi sınavın iptal olmayacağını söyledi. Ne zaman olcağını sorduğumda ders çalışın dedi. seçimden önce süreç tamamlancak mı dedim evet dedi. Ay sonuna kadar açıklanır mı dediğimde aynı şekilde ders çalışın diye ikinci aynı tepkiyi aldım
-
@guymagdurubiri Sınav niye iptal olsun ki zaten hocam.
-
@walras12 herkes o korkuya kapıldığı için
-
@guymagdurubiri gib bizi çok düşünüyormuş ders çalışın diyor
-
@guymagdurubiri seçimden önce tamamlancak olan ne bir de mülakatlar mı yoksa işe başlamak mı
-
@lilith bu saatten sonra işe başlama muhabbeti yetişmez secime kadar
-
@köyün-ağası ocak bitmeden tarihler açıklancak muhtemelen çünkü sorduğumda herşeyi söyleyemeyiz ama ders çalışın diye tepki aldım
@lilith mülakatlar yapılıp sonuçlar açıklancak muhtemelen
@gannicus eğer mülakatlar yapılıp açıklanırsa bu bile birşey iş e başlama seçimden sonrasına da kalabilir yeterki sıkıntılı süreç bitsin -
@guymagdurubiri Aynen benim de nisanda düğünüm var sırf sıkısmiyim diye başladım yavaş yavaş ocak bitmeden bence de açıklanır canınızı sıkmayın arkadaşlar herkes emek ettiğinin karşılığını er ya da geç alıcaktır
-
@eliff aslında sınava gircek olan benim nişanlım biz daha iş belli olmadığından düğün tarihine karar veremedik bütün bu çabalar hepimizim umarım boşa gitmez
-
@gannicus kimin kazandığı açıklansın o da yeter
-
@guymagdurubiri aminn gitmycek insallah
-
@eliff inş boşa gitmez