2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@lilith bence onu gözden cıktım sadece zaten yetişmez manasında söyledim. Baştan beri fikrim seçim öncesi yapacaklardı mülakatı, yeni bir ilan baskısı yememek için seçimden önce. Gervekten güzel bekletildik keyfe
-
@gannicus ya bence ekonomik sıkıntılar var ülkede de bu kurumlarda da var önce can sonra canan diye birşey var kurumun en son düşündüğü biziz belki de önce haliyle kendini dusunuyo bir sürü yazılı sınavı açıklandı onların da mülakatları duruyo
-
@eliff Yani neden keyfi bekletsinler ki illa ki bir düşündükleri var
-
-
@lilith kimin kazandığını seçimden önce açıklamazlar. Siyasiler için herşey sadece oy dan ibaret. Onlar kaybedecekleri oyları düşünürler seni beni değil maalesef.
-
@mrnobody Biz biraz kendimizi değerli sayıyoruz yoksa Urfa da 40 kişi var20 si elenecek haberleri bile yoktur ️
-
Bugün saat 20.00 da twitterda guy ve dguy mülakat tarihlerinin açıklanması için etkinlik yapılacaktır. Paralı tagdır lütfen katılım gösterelim.
-
@mahlaki başlık ne ?
-
@eren-ateş mülakat saati gelince açıklanır hocam
-
@mahlaki adeta bir elimde kılıç bir elimde kalkan twiter da bekliyorum sizleri :)))
-
Arkadşalar ilk 15 dk etiket li paylaşımlar yapmayın ve görsel paylaşmayın. 15 dk dan sonra aşağıdaki etiketleri ve isterseniz daha fazlasını kullanarak twit atın lütfen
Sayın Devlet büyüklerim
@RT_Erdogan
@BeratAlbayrak
@gibsosyalmedya
@tcbestepe
@icesur
@HMBakanligi -
Etkinliğe katılan bazı arkadaşlara 25 tane piyasa değeri 50 tl nin üzerinde olan kitaplarda da dağıtılcaktır
-
"İİBFmülakat BekliyorSnBakanım" tag bu arkadaşlar buyurun
-
Hadi arkadaşlar Twittera sesimizi duyuralım
-
2018 kpss den cıkalı 4 ay oldu yıldım ben beyler sizleri tebrik ederim gerçekten Allah yardımcınız olsun. Bu guy dguy kpss den önce gelir mi tekrar ya ne düşünüyorsunuz
-
@mehmetkvl Valla moral bozmak istemem ama çok etkinlik yapmak lazım gelmesi için kendiliğinden gelmesini beklersek zor bence.
-
@nopainnogain kardeş yanlış anlamayın ama twitter'da tag olmak pek işe yaramıyor ya defalarca yapıldı hiç sonuç yok ama yinede bu yolda çaba harcayan arkadaşlardan Allah razı olsun
-
@mehmetkvl işe yaramasaydı guy dguy iptal edilse de vmy ilânı gelmezdi emin ol. Dua etmek güzel ama 2 tivit atmak da fena olmaz bence. Öğretmenler bedelliler istediklerini aldılar sosyal medya büyük güç kullanmasını bilene.
-
Arkadaşlar ne durumdayız kaç tweet atıldı? @Mahlaki
-
@duygu55 hocam toplam gözükmüyor ama son saatte 2000+ atılmış 10000 e yaklaşmıştır diye tahmin ediyorum