2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Finansbank:
Şube no: 410
Hesap no: 41299190
IBAN: TR56 0011 1000 0000 0041 2991 90
Hesap sahibi: Özberk ÜnalZiraat bankası:
TR 9600 0100 1946 63231232 5001
Hesap sahibi: Özberk ÜnalGaranti Bankası
Şube no: 1139
Hesap no: 6690437
Hesap sahibi: Özberk Ünal
IBAN: TR87 0006 2001 1390 0006 6904 37
GarantiOne ile gönderirseniz işlem ücreti kesmezVazgeçtim özelden msj atmayın buyurun
-
Malesef etkinlikler işe yaramıyor hocam dün 30.000 i aşkın tweet atılmış ses seda yok ondan öncede onlarca etkinlik yaptık mhuy için dguy guy için sgk için sonuç sıfır
-
Aslında vekillere ulaşılabilinse bi sonuç alabiliriz. Özellikle mhp li vekiller iyi işe yararlar şu süreçte. Geçen sefer mhp li vekil mecliste maliye bakanına soru vermişti alımlar neden durdu diye. Gerçi vekillere ulaşmakta ayrı sıkıntı. Halkın değil gücün, iktidarın vekilleri bizimkiler.
-
@t-robert-malthus valla olabilir bence zaten secimden sonraya bırakmak icin açıklamıyorlar belki de çünkü yeni alim icin tekrar baskı olucak
-
@mrnobody ne denilecek vekile mhp ordu mv i sürekli sahnede ulaşsak ne dicez
-
@haldun diyeceksiniz ki sayın vekilim bizim bi maruzatımız var. Yok yere seçim öncesi mağdur edildik. Beş ay geçti daha mülakat tarihleri bile belli olmadı. Kimse bizi görmüyor ve duymuyor. Ne yaptıysak sesimizi kimseye ulaştıramadık. Bunu siz twit atarak veya da başka şekillerde dillendirirseniz binlerce gencin duasını alırsınız. Bu mağduriyette giderilmiş olur... Vs vs
-
@mrnobody arıcam ama bi tanışıklığım yok sadece aynı köydeniz ulaşabilirsem söylicem
-
@haldun çok iyi olur hocam. En azından bi twit koparabilirsek haber sitelerine göndeririz memurlara falan.
-
@mrnobody inşallah dikkate alır hocam
-
@t-robert-malthus yetmedi mi ? Bu benim gördüğüm kaçıncı oldu Allah bilir kaç kere daha aynılarını yazdın. Bu döndü galiba ?
-
@t-robert-malthus kaynak nedir hocam?
-
arkadaş ne yazmış acaba kaynak sormussunuz
-
@simón-bolívar hocam onun dediklerine itibar etmeyin lütfen
-
@kaldorhicks ne dedi bu sefer
-
@busus mayısta olcak tarzında bi şeyler demişti galiba hocam
-
Geçen bir arkadas ankaradaki meşhur fotokopiciye gitmiş fotokopici ona mülakat tarihlerini en az 1 ay daha beklemeyin demiş
-
@köyün-ağası fotokopici nerden bilecek ki
-
Ben de Falattine kahve falı gönderdim, mülakat, ilan filan bekleme yaza kadar gelmez yorumu yaptı.
Tabi ironi kimlerin yorumlarına kaldık? Ne durumlara düştük. -
Genelde o fotpkopiciye uzmanlar vmyler falan gidiyormuş onlardan duymuş
-
@köyün-ağası hocam daire başkanlarının bile haberinin olmadığı bir konumda uzmanların vmy lerin bilmesi bana çok mantıklı gelmiyor gelişi güzel söylenmiş bir laf bence çok takılmayın böyle şeylere