2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@mahlaki oyle tabi ama ankara sokaklarında konusulan bu:)
-
@köyün-ağası Ankara sokakları guy ve dguy’a odaklanmış durumda:))
-
@köyün-ağası Allah aşkına kimsenin bisey bildiği yok ya biraz mantıklı düşünün bir şekilde olucak bu kadar düşünürsek kafalar yanar bence biraz akışına bırakın artk
-
@eliff @köyün-ağası abim vmy den vm geçiş yaptı 4.yılın sonunda sınava girip o bile ne zaman ataması yapılacağını bilmiyor. Asla itibar edilmemeli böyle söylemlere moral bozmaktan başka işe yaramıyor.
-
Kimsenin umurunda değil
-
@mehmetkvl dostum simdi abin vergi kontrolörü mu olcak söylenenlere göre.Ya kurumda kimse ne olup bittiğini bilmiyor mu?
-
Bir arkadasimiz vardi surecin mart ayinda tamamen bitecegini soylemisti,bende bunun uzerine duyumumun bu yonde olmadigini surecin uzayacagini soyledim 3 4 hafta onceydi sanirim,bu arkadasimizin duyumunun dogru olmasini istemistim galiba artik benim duyumuma itimat ediyorum ve bundan cikardigim sonucla kusura bakmayin dostlar;su secim araliginda kimsenin umru degiliz.
Dahasi artik mulakatli alimlar b grubu da dahil bu sekilde bir dallasa dondu kamuda,kimi kurum yapilandirma kimisi gvs yi kimisi tasarrufu vb mazeret ediyor ancak surecler o kadar uzadi ki bu mazeretlerin alti ne yazik ki bos,eger ki bir etkinlik bi tag satin alma bi ilan vb yapilacaksa liyakata uygun alimlar icin sesimizi -
@duyguuu37 duyuralim!
-
Secimden önce olur mülakatlar secimden sonra acıklarlar
-
@zenginmemur ya vergi denetmeni yada vergi kontrolü olacakmış ismi ama daha belli olmadı
-
Öğretmenler basın açıklaması yapacaklar ankarada şubatta 40 bin atama için bizimde böyle birşey yapmamız lazım yok süreç daha da uzayacak
-
Arkadaşlar iibflelerin hepsi kpss aya hazırlanıp devlete yerleşmek için beklemiyorlar. Kpss a da bekleyen ve ciddi emek veren insan sayısı 15bini geçmez sayıca çok azız öğretmenlere göre. Tabi ki yine de elimizden geleni yapmalıyız, basın açıklamasına gidecek yol parası bile çoğumuzda yoktur. Özelde işe başlamadan sadece Kpss a da devam etmek artık mantıklı bir seçenek değil bence. Geldiğimiz nokta bu maalesef. Bu seneki şanssızlığımız Maliye'deki Yapılanma bakalım seneye nolacak ben onu merak etmeye başladım..
-
@guylassakartık maliyede yapilanma sağlam olursa yani personel falan hepsinin sıkıntısi düzelirse ilanlar rayına oturur.Şuana kadar maliyenin ilanları gelmedigi icin A grubu tıkandi.Mhuy duy guy vmy hatta muy hatta dguy bu kadrolar stabil her yıl gelirdi
-
@zenginmemur evet öyle oldu, hadi bakalım bu mülakatı geçmeni kendim kadar istiyorum, kazan bu sefer
-
Ben seçime kadar sürecin tamamlanacağını düşünüyorum
-
Kaymakamlık, iş müfettişliği ve diğer mülakatlar açıklansa da önümüzden 3-5 kişi de olsa çekilenler olsa.
-
@kaymakam peki ya seçime odaklandilarsa ve secimden sonra yapmayı düşünüyolarsa bu da olabilir
-
Yeni başkanın görevine başlamasıyla beraber bu haftadan umudum var
-
yarın devam mı etkinliğe?
-
Bu sene mezun oldum valla sizin kadar bende açıklanmasını istiyorum çünkü yeni bir ilan bekliyorum şu mülakat süreci tamamlanmadan yeni ilan da zor gözüküyor seçimden sonra rayına girecek büyük ihtimalle şu an seçim telaşı var