2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@mahlaki anladım hocam yaklaşık 50 tweet atmisimdir
-
@duygu55 maşallah
-
Etkinlikleri faydalı ve lüzumlu gormekle birlikte ifade etmeliyim ki acınacak haldeyiz. Çünkü kimisi mülakatı kaldırın diyor(ogretmen adayları) kimisi mulakat yapılsın diye can atıyor.(biz) O kadar ihmal ediliyoruz ki isteyebildigimiz şey bile bu. Allah yardımcımız olsun.
-
Hocam şu an bence 30.000 olmuştur hala 1. yıl @Mahlaki
-
@duygu55 inşallah
-
yeni vergi dairesi filanda açıyorlar kim çalışıyor buralarda.sadece mülakatı bekleyen değil diğer sınavlara giremeyenlerde mağdur.bu kadar bekletmek bu kadar bekleyen..günah kasarak level alıyorlar herhalde
-
Biz guy dguy mülakatı beklemediğimiz halde ben 80 tweet attım arkadaşlar biraz çaba harcayın yaa lütfen oturup izlemeyin
-
Yolunuz yanlış iibf mülakat bekliyor olmamalı etiketiniz mülakatların kalkması soruşturma sonucunda sınav sonucuna göre en yüksekten en düşüğe göre atama yapılsın liyakat olsun kimsenin ömründen bir saniyesi çalınmasın birlik olsun daha iyi yerlere gelelim ülke olarak olmalı mülakat zamanını beklemek zorunda kalmazsınız yaparlar mı yapmazlar siz istediniz diye mülakat tarihleri belli olur mu onu da yapmazlar onlar ne isterlerse o olur...
-
Bunca muhabbetin ustune biraz alakasiz bi soru olacak arkadaslar ama;mulakat tarihim hafta icine gelse aceba gib den talep etsem hafta sonu yapar mi,hem dguy hemde guy icin bekliyorum calisan kisilere ikisininde hafta icine denk gelmesi sorun olmuyor mu nasil yapiyorsunuz?
-
@duyguuu37 hafta sonu mülakat yapmazlar. bazı kurumlar yapıyor ama gib iş gününde yapar. yıllık izin kullanıyorum ben böyle durumlarda.
-
kimse kusra bakmasın
-
yasaklayın artık şu homo sapiensi !!!
@Antimülakat @genclerbirlikli @paretowilfredo -
kabak tadı vermeye başladınız..
-
@t-robert-malthus Bizimle paylaşmadığın sürece sesler duymanda bi problem yok hocam, hayır nasıl bi motivasyonun var bunu yapmak için, ne elde etmeyi umuyorsun onu anlamadım.
-
@t-robert-malthus cok şükür ki genelde duyduğun sesler tutmuyor :))
-
@t-robert-malthus işsizsin anladıkta bu kadar da işsiz olma:)
-
@t-robert-malthus Artk abarttın keşke hissetiklerini bizimle paylaşmasan
-
Linç edilmek hobileri arasında
-
@ezo Alakası yok Ne öyle şunu hissettim bunu hissettim varsa diyecek duyduğun düzgün şekilde yaz yoksa o ne öyle
-
Arkadaşlar önümüzdeki haftada twitter etkinliği yapmayı düşünüyoruz malesef sponsor yok yine kendi aramızda para toplayacağız katılmak isteyenvarsa yine Yusuf tekinin hesap numarasına para yollabilir. Hesap numaralarını isteyenler bama özelden msj atsın