2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@ceterisparibuss tbmm başkanı için konuşuyorsak malesef yok... Açık bir şekilde siyasi tarafsızlık vurgusu mevcut.
-
Kasım dedik kasım geçti aralık dedik aralık bitti . yıl bitti gib ten hala ses seda yok yeni yıldan temennim GİB Allah belanı versin ...
-
@t-robert-malthus millet seni ciddiye alıp mhuy ilanı bekledi, mülakat tarihlerinin açıklanmasını bekledi. Senin burada girilerini görünce artık midem bulanıyor.
-
Yılbaşı oldu hala çıkmadı bu teşkilat kararnamesi bugünden umudum vardı
-
@t-robert-malthus bizi salsana artık senin kinini nefretini hakaretlerini beddualarini okumak zorunda miyiz biz bu arkadaş ne zaman yasaklanacak
-
10 bin polis alıncak yine biz daha 1000 kişilik alım sürecini tamamlayamadık şaka gibi
-
@t-robert-malthus arkadaşım git belanı başka yerde oku!! Bela okuyunca noluyor seni duyup süreci mi hızlandırıyorlar?? Yeter artık Allah aşkına saçma sapan şeyler ve ardı arkası olmayan duyumlar yazmak için girme şu foruma..
-
il göçte açıklandı bi güzellikte bize gelsin artık
-
Herkese iyi seneler arkadaşlar umarım hepinizin her istediği bu sene somut gerçekliğe ulaşır
-
Arkadaslar hep merak ettigim bir sorudur, acaba hukuk mezunu olup da guy yada sgk denetmen yardimcisi olan var midir?
-
@872 hukuk mezunu bi adam bizim kadar oturup ders çalışsa hakim olur dostum napsın ki guyu falan. Hakimlik alım sayısı guyu geçti zaten. Adamlar bin bin hakim alıyorlar.
-
@mrnobody haklısın hocam adli hakimlikte baraj da kaldırılmıştı zaten 60 la hakim olunuyor maalesef.
-
@872 gercektende oyle hakimlik icin alinan sayı son 2 yildir guyu gecti ve guy 80lerle kapatirken hakimlik 60
-
Arkadaşlar, arkadaşım söyledi facede biri yazmış akşam mülakat tarihleri belli olacak diye akşamasa 28 ocak - 15 subat diye tekrardan paylaşım yapmış ben faceye baktım ama bulamadım paylaşımı başka gören var mı ? Ya da bu yönde duyumu olan?
-
resmi tatil değil mi bugün gelir mi bi açıklama bilemedim
-
@mahlaki gördüm ben burda buchanan diye biri vardı onun gibi biri işte yüksel bilgilinin grubunda yazmıştı. Milletle dalga geçiyor sallıyor yani
-
@köyün-ağası malthus gibi olacaktı buchanan nerden çıktı anlamadım:)
-
@köyün-ağası Jan Sebastian say olmasın:))))
-
@engin0516 olabilir yeni uyandım
-
@mahlaki Gruptan atmışlar onu