2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@maliyeüstadı, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@manisalipinar 2 guy alımı yapılabilmesi için marta kadar sürecin bitmesi gerekiyor sürecin uzunluğuna baktığımızda. cumaya kadar açıklanır inşallahta 2019da bol bol alım gelir.
İnşallah amin
-
@albertcamus secim dönemi biz deliren gençlerin gaz ini alıyor başka bir şey değil
-
Kurumiçine %100 yazmasına ben de uyuz oldum da yine de iyi kötü destek olan biri bilemiyorum.
-
@hickskaldor ben an itibariyle yeniyim valla tesadüf olmuş
-
Kurum içi bekleyen ve bunu her fırsatta destekleyen birinin sözüne inanmak mı ? Boş konuşanın teki ya hu , hocaymış falan. Peeh.
-
@manisalipinar Hocam SÖMÜRÜ sadece maddi olmaz. Duygusal ve manevi sömürü de en az maddi sömürü kadar etkilidir hatta kimsenin cebine değmediğinden sömürcek daha çok kişi bulmanızı sağlar. İki döneme uygun kafiye yapıştırılır, biraz duygusal olarak sömürülen kitlenin yanında gibi görünülür ama her zaman kendi işine yarayacak asıl amaçlar için algı yaratılır. İki tane yapılan ambalaj destek davulla zurnayla duyrulur -miş gibi yapılarak sürekli hatırlatılır.
En son ki sömürü ve kitleyi aldatmasında hesabını kapamıştı ve bir daha dönmüyodu??? :)) Bence yeterince açık hocam.
Çok üzülüyorum arkadaşlarımızdan buna kanan aldanan iyi niyetli insanlara. -
@bydaler, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@albertcamus secim dönemi biz deliren gençlerin gaz ini alıyor başka bir şey değil
Hocam çok şey söylerim de profil bizim yerimize konuşuyor.Pütür kalmalı insanın dilinde biraz.
-
@walras12 KURUMİÇİ %100. Bunda acı olan şey maalesef şu hocam,normal şartlarda asla dengi olamayacağı genç arkadaşlarımızın umutlarını,çaresizliğini sonuna kadar kullanarak bu propagandaya alet etmesi.Bundan daha alâ emek ve umut hırsızlığı olamaz.
-
@köyün-ağası @yamanoglan arkadaşlar @Mahlaki arkadaşla görüştük mektup etkinliği için taslağı hazırladım yalnız arkadaşların sınavı olduğu için yoğunlukları var, dolayısıyla haftaya erteledik bilginiz olsun
-
bu süreçte , belki ünvanlarda vs pek çok şey saçma ama en en saçması bu kurum içi uzmanlık. ne alaka? gir bizle sınava ol. önüne çıkan mı var
-
Adam zaten yapilan sinavlarin yanina isaret koymus
Yani 2019 da 2 guy sinavi yapilacak diye millet anlamid ama zaten birisi agustosta yapilipta mulakati belli olmayan 2019 alimi sayilacak 2.guy alimi da 2019 un hangi ayinda olacak
Bence prim kazandirmasinlar su adama... yani 2019 da mulakatlar yapildiktan alim olur mu bilmiyorum ama bizim cilel8 gectigomiz yoldan adam kurum icinde belesten uzmanlik alma derdinde
Madem uzmanlik.almak istior o zaman a grubu kpssye girsin gitsin mhuy dguy defterdar sgk denetmen yrd vs olsun
Yani sozum o ki bizlerin emegi her sekilde somuruluyor... -
@toranj Hocam böyle hem sırtını sıvazlatıp hemde bedavadan uzmanlık peşinde koşmak varken ne gerek KPSS A'ya falan.Hem KPSS A adaylarının duygularını umutlarını sömür her gün hemde onların hakkı olan kadrolara göz koy. Bu daha iyi değil mi
-
Tuğrul Koçer önce gitsin bizim mülakatları öğrenebilsin. Sorarım Gib'in haberi var mıdır acaba iki tane alım yapacağından... Böyle bi süreçte kimse ne olacağını bilmezsen söyledikleri biraz hayal ürünü gibi. Deliricez burada aylardır tarih beklemekten gelmiş iki alım olacak diyor dalga geçer gibi.
-
@yamanoglan Resmen sömürü hocam başka açıklaması yok bunun
-
Bu süreçte bize yardımcı olmaya çalışan güzel haber vermeye çalışan arkadaşlardan allah razı olsun. Ama bu gibi niyeti belli olan kişilerin dediklerine prim vermemek lazım.
-
@albertcamus ustad zaten ilanlar geliyorsa iibflinin gayreti ile topladigi para, aldigi tag ile geliyor onuda gectim gazeteye ilan verildiginde kampanyaya maddi destek iibfliler ve bqzi hocalwr tarafindan verildi diye biliyorum...
Yani biz iibflilerin kendi emegi ile ilan geliyosa geliyor
Cikan para iibfliden sarf edileb emek iibfliden diye dusunuyorum -
@yamanoglan Doğru düşünüyosunuz hocam.Ama tam birileri ortaya net bilgiler atmışken yada etkinlikler karşılık bulmuşken yok gemi geliyor rörörö gibi şeylerle hem bu organizasyonları yapan arkadaşların hemde yüzlerce iibflinin verdiği emeğin üstüne oturuyor üstelik.Ondan sonra onlarca kez gemi geliyor ekran görüntüsü paylaşımı ben bildim ben bildim hoca deyin bana bana sorun ulan tagları hep! tavrı.İİBFlinin sırtındak bu tip canlıları tez zamanda temizlememiz lazım daha güzel günler için.Emilecek kanımız kalmadı artık.
-
Tuğrul Koçer adlı arkadaşa tam inanıcam aklıma kapak fotoğrafı geliyor vazgeçiyorum.
-
@jkeyness, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Tuğrul Koçer adlı arkadaşa tam inanıcam aklıma kapak fotoğrafı geliyor vazgeçiyorum.
Ahahahahh E hocam ucuz etin yahnisi hesabı ucuz adamın esprisi mizahıda kendi gibi olur nolcak :)))
-
@walras12 sen neden sürekli ve her yerde karşıma çıkıyorsun ?