2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@sssld inanıyorum her verilen tarihe
-
@frankell-p ben de ilk defa inanıyorum
-
O duyumu paylaşan arkadaş ilkkez böyle bişey yazdı. Ben takip ediyorum onu. Bildiği olmasa yazmadı diye düşünüyorum
-
@sssld hocam kazananlarin aciklamasiyla mi martta bitecekmis surec? Bide aylarca sonuc veklemeyelim:(
-
@sssld hangi kullanıcı adı acaba twitterde ??
-
Hocam kullanıcı adı bahar yıldız. Hatta duyumun altına Ekim de eğitim de olan Bi kişi de martla alakalı bişey duymuş.
-
Hocam https://twitter.com/yldzbhr123/status/1089229799359463424?s=21
@msayar12, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@nonbisinidem nerede yazıyor hocam acaba?
-
@biriibfli hocam daha sonucu acıklatmaya da ugrascaz bence sanki kuruma zorls giriyoz valla bu devirde en zor iş guy olmak
-
@kazmaaa aynen hocam kesin onun icin de etkinlik yapilir
-
@dikotimi hocam o Temmuz’da dediğiniz bence yeni GUY ilanıdır. KPSS öncesi çok da mantıklı olur. Mülakat olamaz yaaa o kadar da gözden çıkarmış olamazlar bizi
-
@lion o yerlere girenler guy'a başvurur mu sence?
-
Oldu olacak 18 ağustos tarihinde sınavın seneyi devriyesinde başlatsınlar mülakatı temmuz nedir
-
@gannicus pastada keseriz
-
@simón-bolívar kardesim sence su donemde is ayiracak durumda mi. Kaldi ki kaymakamligi kazanan 6 kisi dguy lisetesinde de varmis arkadasin biri erinmemis saymis. Herkes her yere basvuruyor artik durum bu.
-
@köyün-ağası meşaleler benden
-
@dikotimi Gib de bütçe yoksa kamu gelirlerini mültezimlere toplatsınlar madem:) saçma bir duyum sizin nazarınızda demiyorum fakat herşeye kulak asmayın.
-
Heyy millet! Yine havadis getirdim. İstanbul mülakat grubunda da mart ayı konuşulmuş. Yazışmayı tweet atmışlar
-
Whatsap istanbul mülakat grubu varsa birileri bizide dahil edebilir mi rica etsem
-
@sssld o zaman bu iş tamamdır önümüz deki hafta acıklanır hocam
-
@gmzankr066 olabilr yani umarim bu hafta açıklanır da kurtuluruz bu belirsizlikten