2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@ayşem ben de merak ediyorum bunu
-
14 Temmuz'da yapılan avukatlık sınavı için de hala mülakat tarihi belirlenmedi. O yüzden önce avukatlar mülakata alınabilir ancak avukatlar sayıca çok az oldukları için 1 haftada biter muhtemelen mülakatları.
-
@t-robert-malthus dguy daha önce mi olur hocam duyumunuz var mı?
-
İlk defa bir duyum paylaşacağım,eğitimdeki dostlardan geldi bilgi.Mülakatlar Ocak ayında yapılacak dendi.
-
Mülakat yapmak nasıl bu kadar zor olabilir ki 5 ayda bir mülakat yapacaklar nasıl bir çalışma yapılıyor çok merak ediyorum.
-
@istatistikçik yuh duyum vermeseydin iyiydi :((
-
hocalarım bi soruştursanız mülakat tarihini @paretowilfredo @can-mavi eğer Ocakta ise başka sınavlara girelim
-
Ocak nedir ya kazanmasaydım daha iyidi sanki. Hiç değilse özel sektöre başvururdum böyle iki arada bi derede kaldım. Duyum değilde net bir bilgi verecek kişi var mı? Bizimde biraz rahatlamaya ihtiyacımız var.
-
Burda yazmakla olmaz bakana gib e yazalım tarih belirlensin hem ikinci bi ilanın gelmesi için sürecin kısalması daha iyi olacaktır
-
bence de yine etkinlik yapabiliriz.sayısa az olduğumuz için tag yerine bakan beyin bi gönderisinin altına bunu belirtebiliriz
-
Merhaba arkadaslar bedelli icin basvuri yapacam mulakat tarihi celp donemine denk gelirse sikinti olur mu ?
-
@toranj ben bakana yazdım herkes yazsın
-
@malik sorun olmaz. izin veriyorlar.
-
@istatistikçik, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
İlk defa bir duyum paylaşacağım,eğitimdeki dostlardan geldi bilgi.Mülakatlar Ocak ayında yapılacak dendi.
Inşallah 2019 ocak'tır.
-
kasım konuşuluyyodu yahu nasıl ocak oldu
-
@james-buchanan tesekur ederim hocam
-
@istatistikçik güzel tarih ben beğendim.
-
@malik bunu bende düşünüyorum , izin verseler nolacak ki sonuçta hazırlananamış bir şekilde farklı bir psikolojiyle gireceksin. Her hangi bir sınav açılırsa onu zaten pas geçmiş olursun çalışamadığın için. Biraz sıkıntılı
-
Arkadaslar yardimci olur musunuz ben evlendim soy ismim degisti mulakata girerken kimlige bakiyorlar mi nasil olacak eski soyismim olacak listede bi sorun olur mu yardimci olur musunuz aklima takildi
-
@bg2603 insan kaynaklarını arayın. ama sorun olacağını hiç zannetmiyorum.