2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@james-buchanan tamam hocam orayi arayim sorayim o zaman insllh olmaz yani benim elimde olan bisey deil sonucta
-
gib başkanı haziranda vefat etti.hâlâ asıl başkan atanmadi galiba.
ve bu da işleri yavaslatiyo. -
@bg2603 ufak tefek şeyleri sorun etmezler.
-
mülakatların kasım aralık gibi olacağını işe başlamanın da ocak sonu şubat başı gibi olacağını duymuştum ben şayet mülakat ocakta olacaksa işe başlama hazirana sarkabilir ya da daha ileri bir tarihe diye düşünüyorum . yeni alımı kimse beklemesin o vakit yerel seçimden önce gelmezse ki durum onu gösteriyor 2020 ye kadar guy ilanı gelmez
-
@t-robert-malthus bana da öyle geliyor bu 1000 kişi seçim için kullanabilirler. Bakan çıkıp 1000 kişi alıyoruz mülakatlar devam ediyor diyebilir
-
@köyün-ağası olacağı o gibi gözüküyor vay haline guy sınavı bekleyenin bakalım etkinlikler gelecek mi ?
-
@köyün-ağası öyle bişey olmaz rahat olun.her sene açıyorlar guy.bi 2016 sikintiliydi.
yine 2019 yerel seçim civarı gelir ilan. -
@maxmin hocam fazla bir zaman kaybi degil 21 gunluk bir sure bedelli 3 kasimda bitiyor basvurular mecbur yapmaliyim
-
arkadaşlar, aday kısmı da bunların eğitimlerini de yürüten birim farklılık arz etmiyor, yani şuan aralığın ilk haftasına kadar eğitim devam ediyor.. bu tarihe kadar bu birim ek bir mülakat sürecini başlatmaz.. bundan dolayı aralık öncesi mülakat beklentisi çok çok düşük olasılık... bu sadece guy değil.. dguy içinde geçerli...
-
Arkadaşlar size komik gelmezse bir şey sorcam ilk mülakatım olacak gerçekten bilmiyorum . Şuan ihtiyacım olduğu için çalışmak zorundayım özel sektöre bir işe girsem herhangi bir olumsuz durum yaratır mı mülakatta?
-
@refik-soydam geçen mülakatta eğitimdekiler derse giriyordu biz mülakata hatta bi kaç kişiyle de orda tanışmıştık eğitim aldıkları sınıfı göstermişlerdi
-
@refik-soydam eğitimle mülakatın ne alakası var mülakat yapılsa zaten açıklanması 1 ay sürer en az onun üstüne işe başlama derken ne eğitim kalır ne bişey.
-
@köyün-ağası oecd de eğitimin bittiği hiç görmedim:) kastım burası değildi, planlanmasının edilmesi kısmına atıf etmiştim... plan kısmında önceliğin eğitimdekilerin olduğu ve oradaki iş yükünün hafiflemesi... şuan sınıfların tıka pasa dolu olduğunu da görünce, daha çok erken... orasının işlerliği yoluna koyulmadan ek yoğunluk, iş yükü zor demek istedim... yoksa çok muhtemel biz de mülakat aşamasında bir grubun eğitimi ile çakıştıralacağız. ... sadece bizim süreçler değil, eğitim dahil diğer süreçlerde de yavaşlık mevcut..
-
@maxmin ikisi için de personelinden kullandığı fiziki mekana kadar aynı yer ve kişiler planlıyor yürütüyor... ama merak etmeyin hiç alakası yok:)
-
@refik-soydam yapılmak istenirse yapılır. Bunları düşünmezler evet
-
@refik-soydam sende diyorsun eğitim bitmez diye pek bir alaka Yok bence eğitimlerle mülakatın. Hatta yine bürokrasiye takıldığını düşünüyorum sınav sonuçları gibi
-
bakan beyin twitinin altına bombardıman yapabiliriz yine
-
bence biran önce para toplanmalı gazeteye dguy guy mülakatları yapılıp sonuçlanması için sgk denetmenliği ilanı için çünkü seçimlere az bir süre kaldı daha mülakat tarihleri belli değil gazeteye ilan verip baskı oluşturmamız şart yoksa belediye seçimlerine guyu dguyu daha yeni aldık diyecekler yani 2 hafta içinde gazete ilanı şart
-
Allah hepimizin yardımcısı olsun süreç uzun hemde çok uzun mülakat tarihi elimi kolumu bağlıyor iş desen işe girmiyorum ders desen verimli alamıyorum
-
Etkinlik yapalım bence bu mülakatlar ne kadar erken sonuçlanırsa yeni alım o kadar erken olur 2018 puanı olan bence bunu bilip destek vermesi gerekir