2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@istatistikçik ocak mı resmen 4 ay var ya hayır yani bu kadar uzun tutmanın anlamı ne anlamıyorum. İnsanlar belirsilikte bir şey yapamıyor. Açıklasın bi an önceki insanlar ona göre çalışmaya başlasın
-
Mülakat ne kadar geç olursa o kadar iyi. DGUY'u kazananlar çekilir.
-
@lindahl zaten ikisi aynı zamanlarda yapılmayacak mı nesi iyi
-
@biriibfli Aynı zamanda yapılması gerekmiyor.
-
@toranj etkinlik öyle üç beş kişinin katkısıyla olmuyor be hocam biz uğraşıyoruz kaymağını hiç elini taşın altına koymayanlar yiyor. sonra bizler şehrin asi çocukları olarak unutuluyoruz . demekki kimse durumdan müzdarip değil bekleyip görelim bakalım ne olacak hem sıkmayın canınızı çok az kaldı buralar dolup taşacak etkinlik isteriz haksızlık var diyenlerle çok az kaldı
-
@elisa o iş işte öyle olmuyor hocam . önce teklif vereceklerde komisyona sunacaklarda komisyonda tartışcaklarda daha sonra genel kurula sunacaklarda oylayacaklar bekleyecekler tekrar oylayacaklar cb ye yollayacaklar tabi kaç oyla kabul olduğuda önemli sayıyı dolduramazlarsa halka sunulacak vs vs vs .... hiç olmazsa süreç daha uzunda 3 ay sürer. eeee yerel sçimlere yıl yokki 5 ay sonra kim uğraşır bunun için
-
Etkinlik şart ilan için nasil etkinlik yaptıysak bn hatırlıyorum ismini unuttum bir arkadaş para falan toplamışti hatta para artmıs muhabettleti dönmüstu.Yine öyle olmalıyiz.Çünku bu ekonomik krizde kimse guyla dguyla uğraşmaz.ama ne yzakkı başka kurumlar aliyo 10000 polis 3000 komiser 1000tna hakim.Ama iibfye 300 dguy 500 vmy 1000 guyu cok göruyolar.
-
@t-robert-malthus haklisiniz hocam
-
@zenginmemur parayı toplama işini yapan sanırsam yusuf diye bir arkadaş olması lazımdı facede dillendirelim gazeteye ilan şart
-
@Mahlaki @Duryy @Hamidiye @İlanbekleyenbiri @Oligopol bu arkadaşlar vardı twitter etkinlikleri için çabalayan
-
@elisa bnde böylr hatırladım sanki
-
Arkadaşlar dün aldığım duyum itibariyle mülakat tarihleri bu hafta , ya da önümüzdeki hafta kesin olarak açıklanacakmış . Suan icin vekaleten Gib e başkanlık eden kişi planlamanın bu süre içerisinde olup bi an önce mülakatların yapılmasını istiyormuş . Tarihleri ise Kasım Aralık sürecinde olur dendi Ocak olması düşünülmüyor dendi bunu sağlam kaynaklardan ögrendim amma velakin yinede Gib e güven olmaz diyerek açık kapı bırakayım mahcup olmayayim umarım söylenen doğrudur Allah hepimizin yardımcısı olsun
-
@guyadayadayı sağol hocam teşekkürler duyumunu paylastigin için
-
@nopainnogain ne demek hocam umarım dogru çıkar çünkü burada bir seyler söyleyip insanları da üzmek istemiyorum umarım gerçekleşir
-
@guyadayadayı dguy önce mi olacak bilginiz var mı hocam
-
@ezo Guy mülakatı beklediğim icin o kısmı soramadim yani o an aklıma gelmedi . Ama genel planlama Dguy lari ocakta iş bası yaptırmak istiyorlarmış bu bilgiyi almıştım sadece .
-
Benim bu yoğunlaşan kasım aralık duyumlarından sonra tahminim şu yönde. Bu iş Kasım 20lerden sonra Dguy ile başlar, ardından direk Guy ile devam eder aralık ortalarına kadar. Sonra yılbaşına dogru iki listeyi de bir açıklarlar, birini kazanana diğerini kazandırmamak için listeleri ayarlarlar
-
@guyadayadayı benim duyduyğum bu ekime kadar mülakat komisyonları kurulur mülakat tarihleri ilan olunur. 10 kasım 20 kasım arası mülakat yapılır. aralık gibi acıklanır ocak sonu şubat başı evraklar verilir işe başlama gercekleşir. şubat sonu gibi 1500-1800 arasında guy ilanına gidilir bu alımın tam tersi doğu illeri ağırlıklı olur ... duyumlar örtüşür nitelikte
-
@t-robert-malthus umarım hocam belirsizlik bizleri yoruyor artık . En kısa zamanda söylenenler gerçekleşir bizde rahatlarız diye umuyorum , ama duyumlar olmaz gerçekleşmez diye de yine kendimi avutuyorum çünkü bizi belirsizliğe cok alıştırdılar , beklentilerin çıkmamasına cok alıştık artık Bakanla konuşsam bile resmî açıklama olmadan ürküyorum . İnsAllah bu sefer yanıltmazlar bizi
-
@guyadayadayı işlh hepimiz aynı durumdayız