2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
mülakatların en az 3-4 ay sonra olacağını sonuçları da geç açıklayacaklarını hesaba katarsak geçsek soruşturma süresi geçmesek zaten geçim derdi en az 7-8 aylık süreç için geçici veya olumsuz sonuca göre kalıcı olabilecek iş arıyorum. tavsiyesi olan var mı? zira her işi yaparım demekle olmuyor.
-
@bg2603 eski kimlikse degistirmek için bolca vaktiniz var. Yenisi için de geçerli tekrar başvuru ücretini yatırıp kimliğinizi degistirebilirsiniz
-
Arkadaşlar bana şu konuda yardımcı olur musunuz ? Ben şuan bı kurumda çalışıyorum dguy ve GUY sınavlarını kazandim ama dguya başvuru formunda nasıl olduysa çalıştığım kurumu belirtmeyi unuttum mulakatta bana sıkıntı yaratırlar mi ? Gerçeğe aykırı beyan falan derlerse benim için sıkıntı olur. Ne yapmalıyım var mı daha önce boyle bir durumla karşılaşan arkadaşımız ne yapılabilir ?
-
@artikolsun hiç bişey olmaz mülakatta komisyondan bahsetme çalıştığını zaten atanınca da senden evrak teslimi isteniyor evrakları tamam bitti. Kişisel bilgilerin doğruysa sıkıntı olmaz
-
Etkinlik şart arkadaşlar.İlanlar icin nasil birlim olduysak facede falan yaymalıyız
-
@artikolsun hocam yeni kimlik basvuru yaptim geldi bile fakat listede eski soy isim var giriste kimlige bakiyorlarmi yeni soyisimle nasil olacak seklinde kafami kurcaliyor
-
@köyün-ağası sorarlarsa söylemek durumunda kalacam kardeşim gibi arayıp durumu izah etsem mi diye düşünüyorum
-
@bg2603 Bilgim yok ama bi arkadaşım sınavda aynı durum olmuştu evlilik cüzdanını da yanına almıştı sorun olmadı bi kaç kişide sınavdayken evlilik cüzdanıyla gelmişti görmüştüm sizde öyle yapın her ihtimale karşı
-
Bakan tiwit atmış mülakat tarihleri için bi zahmet yazın altına
-
@bg2603 arka yüzünde eski soyadı da yazıyordur hocam sorun olmaz merak etmeyin
-
Mulakat tarihleri uzar mi sizce arkadaslar yani alimin yerel secime kadar uzatilacagini dusunuyorum malesef:( bir seyler duyan ya da arkadaslari olan varsa net bilgiler alamaz miyiz
-
para toplayıp etkinlik yapalım gazeteye ilan vermemiz lazım sıkıştırmamız lazım ama kimse yanaşmıyor herkes halinden memnun yerel seçim zamanında da daha yeni aldık diyecekler yada daha yeni mülakat yapıyoruz diyecekler dememeleri için şimdiden birşeyler yapılmazı lazım dguy guy mülakatları vmy sınavı sgk denetmenlik yard. ilanı için birşeyler yapılmalı
-
Yerel seçimin erkene alınması konusuluyor öyle olursa ilan için ileri süreçte talepte bulunsakta karşılık bulamayiz. Ayrıca dguy Guy mulakatina giren herkes alınmayacak bunun bilincinde olmazsak ve birlik olunmazsa ilan falan getiremeyiz bu sene.
-
bu sene tuhaf herkes de bir bıkkınlık var. kimse uğraşmıyor konuşmuyor kovalamıyor... nesil değişti sanırım eskiler hep atandı
-
sınav açıklanmadığında bakanın twitine yazmamız gayet dikkat çekmişti . öncelikle organize şekilde bunu deneyebiliriz ama burdaki başlık dahi aktif değil
-
@busus hocam bence bıkkınlık değil bıkkınlık olsa süreci bırakırlar. Sadece fazla hazircilar:) ilan gelince doluyo burasi nereyi yazsam acabalarla:)
-
Arkadaslar imcenin günceli ne zmn çıkacak bilginiz var mı ?
-
@elisa yerel seçimlerin erkene alınması için anayasanın değişmesi gerek o yüzden öyle bişey yok . ama birlik olmadan nr mülakat gelir ne de ilan
-
@t-robert-malthus o zaman bişeyler yapalım organize şekilde mesela cuma akşamı için. herkese duyurmak için de vakit var
-
@t-robert-malthus hiç olmayacak bişey değil ki. Muhalefet partileri de desteklerse çoğunluk saglanirsa.