2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@shanks hocam arkadasin yazdigini okuyunca icimden keske bende ilk bastaki gibi bu dusuncede kalsaydim da simdi kara kara dusunmek yerine ders calissaydim dedim
Arkadasimiz da yanlis anlamasin kesinlikle kendisine bir kastim yok. -
@eskikeynesyen guy u vakıf genel mudurlukte uzmanlığa neden tercih ettiğinizi öğrenebilirmiyiz?
-
@palamut 3100 tl maaş aldığından olabilir mesela:D
-
@refik-soydam Her nasılsa bu işleyiş 5 sene içerisinde yılda 10binlik alımken bugün talep edilen rakam 40bin ek atamaya ulaştı.İdrak edilecek nokta her ikisinin de bir fakülte olması.Tabiki okul idare hizmetlerinden daha çok fakat bir fakülteye senede 2 bin kadro verilirken diğer fakültenin 40-50binleri görmesi. Ha diyorsan ki arapça öğretmeni atansın 53 puanla bu da senin idrakın.
-
@duyguuu37 Artık bu ülkede hiç bir mesleği küçümsemek istemem ama en basit meslek bile torpilsiz olmuyor ne yazık ki.
-
@istatistikçik sapla samanı karıştırma...gecen yıla göre bu yıl kaç kamu hizmeti e devlete entegre oldu? 8600 küsür kamu hizmet kalemi var kaçına memur dokunmadan hizmet yürüyor? bunları kontrol ettiniz mi? ayrıca okul sayısı ve okulda teknoloji ne olursa olsun öğretmen fiili gerekli! eğitim fakültesi sayısı 90 ve yıllık toplam mezun sayısı yaklaşık 250 bin... peki bir de kendini hesap eder misin biz ne durumdayız açık dahil olmadan:) bir de acığı var... kadro açılsın demek için önce devletin kamu teknoloji dönüşümü algılamasın.... şimdi bir yandan kamu hizmetlerini dijitalleştimeye giderken bir yandan dijitalleşmiş hizmeti sunmak için memur mu alsın? yani sabıka kaydı alacaksın e devlette bir de sabıka kaydı için memur mı çalıştırsın yoksa yandaki işe de alınmış memuru mu kaydırsın... bu sadece tek örnek... dönüşüm oldukça kaydırmalarla mevcut alım sayısı düşüyor bunu düşünmeyelim mi görmeyelim mi? bunu demek idraksızlık mı olsun?
-
@refik-soydam otomatik denetim geldi de bizim mi haberimiz yok? Kayıtdışılığı azaltan, vergi kaçakçılığını önleyen yeni yazılım mı entegre edildi yoksa e devlete. Bu bahsettiğiniz entrgrasyonlar tebligat ve tahsilat ile sınırlı,uyanın Türkiyedeyiz silikon vadisinde değil.
-
Bu hafta da açıklanmazsa aralık ayında olur bu mülakatlar
-
@köyün-ağası zaten ezici bir çoğunluk aralik-ocak diye tahmin ediyor.yoksa sen sınav akşamı sonuç açıklanacak diye bekleyenlerden mıydın.
-
@rassal evet bekledim
-
Süreç aralık başı ortası gibi tamamlanıp , Mart’a kadar yeni ilana cıkılacaktır , burası Türkiye arkadaşlar seçim öncesi her zamanki gibi popülist bir ilan gelecektir , o zamana kadar bizim mülakatlar tamamlanıp kazananlar çoktan iş başı yapacaktır çok geçe bırakmazlar yüksek ihtimalle... 2000 kişi sayıda az bu sefer İstanbul hariç diğer çok kısa sürede biter mülakatlar sayıca az çünkü ...
-
@köyün-ağası mülakat ilanıyla mülakat tarihi arasında zorunlu süre var mı hocam? 45 gün gibi
-
@mascott hepimizin ümidi bu ama maalesef yaprak kıpırdamıyor... aralık da yapılıp bitirilse razı olacağız neredeyse
-
@busus yok bilfdiğim kadarıyla ama genelde 45-50 gün süre veriliyor
-
geçen hafta bitisi bu hafta mülakat tarihlerinin açıklanacağını söylemişti. ismini hatırlamıyorum ama yeniden sordurtamaz mı babasına?
-
@guyadayadayı hocam duyum hala geçerli mi bu hafta gelicek mi dguy-guy için tarihler
-
@eskikeynesyen bu arkadaşımız tahminen ironi yapmak istedi.Büyül ihtimalle de insanlar dguy için torpil aramaya başlamışlarki sormak istemiş.
-
@merasim34 bu torpil işi dguy içinde geçerlimidir sizce?
-
@maxmin hocam bende sizin gibi bekliyorum geçen hafta bana bu hafta açıklanacağı söyledi umarım gerçekleşir sizlere de mahcup olmak istemiyorum zaten açıklanmazsa da hepinizden özür dilerim beklenti içerisini soktuğum icin
-
@guyadayadayı peki duyum aldığınız kişi güvenilir mi? daha haftanın bitmesine var açıklancaksa cuma açıklanır zaten