2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@busus kendi de eşi icin mülakat bekliyor , o yüzden gerekli kişilerden bilgi alabilecek konumda bende bu yüzden güvendim . Ama güvenemedigim tek şey Gib çünkü son dönemlerde hiç beklentiyi karşılamıyorlar
-
@günbey ‘bu torpil işinin’ geçerli olmadığı yer mi var
-
@istatistikçik az kamu kurumlarını gez istersen artı vergi için de aynı atılımlar gelmek üzere... istersen az incele.. bence epey uzak kaldın
-
@birgarip Türkiye sınırları içinde mezar:) ettiğini bulacağımız tek yer;)
-
@refik-soydam ben referansız guy oldum arkadaşlar o kadar da umutsuz olmayın. Çok şükür 10 mülakattan elenip guy oldum ama insanın içi rahat oluyor. Şu anda çocuğuma helal ekmek yediriyorum çok şükür. Eğer herşeyi maddi düşünmezseniz zaten torpil yapanı görseniz dahi o işlere girmezsiniz. Haklısınız belki referans bulsaydım şu an daha iyi bir yerde olabilirdim ama ben bu kadar mutlu ve huzurlu ayrıca gururlu olmazdım. Çekin jilet gibi takımlarınızı olun traşınızı öyle sorulara falan bakmıyorlar gibi söylentilere kulak asmayın aslanlar gibi cevaplarınızı verin ve çıkın mülakattan. Gerisi Allah kerim.
-
@birgarip haklısınz tabi dguy değilde guy için torpilsiz girdim diyenleri görünce sorayım dedim tutanacak dalımız olr belki:)
-
@günbey en güzel tutunacak dal: rızkı Allah veriyor. elendiğim her mülakatta söylediğim ilk söz. ne yapalım burası sınanma dünyası. bize rızkımızla sınanmak nasipmiş.
-
Ben size torpil yapın demiyorum ama bazı şeyler de onsuz olur gibi görünmüyor.. deneyimle sabittir..(elenen arkadaslara sorun) kazananlara değil..
-
@frustration 50 kişiden 1 i olmuşsun tebrikler ...
-
Bir kere daha yazıyorum guyda hakkıyla giren yüzde 5 yada 10luk kotası vardır mülakat icin.Ancak merkez uzmanlık zaten 5 kisi 10 kisi alıyo birde özluk hakkı yüksek kim derki bn mülakatı referansla gectim
-
Mülakat girenlerin % 90 i adam bulup giriyor.daha doğrusu kimsenin yüzüne olumsuz konuşmuyorlar ama işinide yapmıyorlar.benim bı tanıdığıma hayırlı olsun bile demişler ama giremedi.torpilin rolü düşük bence %30-40 civarıdır.sikdiye.kadar 2 mülakata girdim ikisinde de evlendim,tanıdığım kimse yok olsaydi arardım.
-
@frustration ben bütün soruları doğru cevapladım almadılar. iki kere girdim sözlüye.
-
@james-buchanan guy mülakatında anladığım kadarıyla sadece sorulara verilen cevaplara bakılmıyor. cevaplar etkilidir. Ancak bu etki %10-20'dir. Zaten guy olduğunuzda alan bilgilerinin olmasa da olurmuş olduğunu anlayacaksınız ki komisyondakiler de bunu bizden daha iyi biliyor. Diğer etkenler daha doğrusu avantaj sayılan haller şunlar:
-İkamet edilen ilin tercih edilmesi. il tercihi ikamet edilen adres değilse puanınızın ancak tercih edilen ile yeteceğini düşündüğünüzü açıkça belirtin. Yüksek puanı olup da ikamet ili tercih edilmemişse bu dezavantaj olur. Tabi ikamet ettiğiniz yere alım yoksa her yeri tercih edebilirsiniz.- Yaşın büyük olması, evli olmak. Nedeni, bu kişilere genelde kalıcı gözüyle bakılıyor. Neden guy diye sorulduğunda size aslında neden burda kalırsın diye sorulur. Cevabınızı ona göre hazırlayın.
- Puanın düşük ya da guya yetecek kadar olması. Başka mülakatların beklenmiyor olması.
-Sakın kendini beğenmiş, guyu küçümseyen tavırlara girmeyin. Mütevaziliğinizi koruyun.
Tecrübe ve izlenimlerimden anladığım kadarıyla sizlere aktarabileceklerim bunlar arkadaşlar. Ama verdiğim bilgiler tabi ki kesin değil. Mesela evli olup elenenler de var.
-
Hayırlı günler dostlar. 12 Ekim Cuma günü saat 21:00'da GUY ve DGUY mülakat tarihlerinin açıklanması adına etkinlik düzenlenecektir.Elden ele yayalım görmedim demesin kimse.
-
@istatistikçik çok gereksiz olur bence ışmüf&SGKmüf&gsb denetçiliği aciklansin bı 50 kişi çekilsin önümüzden.bi daha guy ilanı ne zaman gelir belli değil.1 ay önce başlayalım diye işsiz kalmayalım.
-
@rassal demek bu yüzden kimsenin sesi çıkmıyormuş yedek denen bişey var guy ve dguy’da sıkıntı olmaz.
O 50 kişinin çoğu guy sınavına girmemiştir bile dguy’da ancak karşılaşırız orda da hem yedek var hemde mülakat tarihi verseler yarın gelin demiyorlar yine vakit olacak -
@rassal nesi gereksiz hocam,kasımda asker olacak insanlar var ,stresten gününü zehir eden insanlar var,sevdiğiyle isim koyacak insanlar var.
-
@istatistikçik hazırda diğer sınavların olup bitmesi daha iyi.
-
@maxmin ya bazen insanı pes ettiriyorsunuz.mesela dguy 300 kişi alacak yüzde 20.yedek sınırı 60 kişide yedek sen 361. olursan eleniyorsun ama 50 kişi aradan çekilirse 350.sinavi kazanıyor 410.yedek olarak listeye giriyor.nerdeyse 3 kişiden 2 si kazanacak sinavi
-
@rassal dguy kazanan 50 kişilik fazlaliktan bir kismi guy dan feragat eder