2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@istatistikçik hocam arkadaşlar henüz bilmiyolar heralde beklemenin ne kadar stresli olduğunu. sanki sonunda kazanacaklar gibi davranıyolar.
kazanamazsanız koca 1 yıl boşuna beklemiş olacaksınız bunu da düşünün...
-
Etkinliğe katılmayacak arkadaşlar hayatta bekleme lüksü olanlar galiba... yıllarca bekleyin bakalım aynı rahatlıkta olabilecekmisiniz?
-
Dün T.K ‘nın attığı twitten şu anda çalışıldığını ve güvenlik soruşturulmasının önden yapıldığını çıkarıyorum, geçen sene 4000 küsür kişi mülakata girmişti ve 4 ay gibi bir süre beklemiştik , bu senede 2 listeyede giren kişileri gözönünde bulundurursak 2400-2500 kişi vardır , 13 eylülde sınav açıklandığına göre büyük ihtimal kasımın 2inci 3üncü haftası gibi duyururlar mülakatları ...
-
@mascott t.k kim
-
Teyzenin mülakatta olmadı diye verdiğim cevaba hitaben oğlum yok mu bi tanıdığınız.Durum sabırıda gecti artık.Allahım sen bizlere yardım et
-
@mascott resmi şekilde olmasa da önden güvenlik soruşturması yapılıyor zaten. geçtiğimiz yıllarda başka sınavlarda mülakattan elenme nedeninin güvenlik soruşturmasının olumsuz olması nedeniyle olduğunu kendi çabalatıyla öğrenen kişiler olmuştu
-
ilanla mılakat arası hep mi 40 50 gün olmuş?
-
@intermilan tuğrul kocerden bahsetmiş olmalı .
-
Etkinlik yapmaya yapalım . Erkenden açıklansın yeni ilanlar gelsin diyeceğim ama yeni ilanların gelmesi çok uzak gibi duruyor şu durumda . Kamuda tasarrufu yanlış anlamış olacaklar ki direk memur alımlarıyla başladılar . Enflasyonu düşürme çabaları da işsizliği arttıracak kaldı ki YEP te bunu açıkladılar . Beklemekten sıkılmayanlar 2020 ye kadar bekleyebileceklermi bende bunu ısrarla bekliyorum .
-
şu an gib'in uğraştığı başka sınavlar da var.
-
@t-robert-malthus hocam ne dediğini tam anlayamadım. Bu mülakatlar yapılır ve elenirseniz yeni ilan için 2020’ye kadar bekleyebilecek misiniz mi diyorsun ?
Mülakat yapılmasını istememek çok saçma geliyor ki sayıştay ve rekabetin dahi açıklanmasından sonra yapılsın diyen olmuş gerçekten enterasan.
Mükerrer aday sayısı kaç bilinmiyor isterseniz 2020 kpss’ye kadar bekeleyelim puanı olan herkes atanmış olsun direk 300 kişi olarak mülakata gireriz ha vmy gibi o zamanda 150’inizi alırım derlerse kader deriz ,belirsizlik içinde uzun uzadıya bekleyip elenmek herkes için daha büyük hayal kırıklığı olucak. -
@maxmin hocam bende mülakatların biran evvel yapılmasından yanayım neyin beklmemesi bu anlamış değilim . demem o ki etkinlik yapılacaksa mülakata katılmayan sınava hazırlnan herkesin katılması lazım . yerel secime kadar ne kadar ilan kopartabilirsek kardır derdindeyim yoksa 2020 bile hayel ilan için . Öyle yok 50 kişi kazanırsa falan o tarz fantaziler peşinde değilim yani
-
zaten diyelim mülakat açıklandı atandık eğer birisi başka kuruma giderse yedeklere sıra geliyor hakkınız devam ediyor. belirsizlik içinde bekleyeceğimize açıklansın öyle bekleyelim
-
bugün yeterlilik sınav tarihini açıkladılar bidahaki haftada bizimkini açıklarlar diye umuyorum
-
Tuğrul Koçer’in detaylı çalışma dediği ne acaba guy dguy için güvenlik soruşturmaları olsa kurum 6-7 ay daha bekletir diğer sınavlarda var kurumun yeterlilik müdürlük gibi
-
guy da %25 yedek sınırı var.60 kişilik alım yapan yere 15 yedek belirleniyor.listeden 20 kişi başka yere atansa 5 kişilik yer boş kalacak.daha kaymakamlık&Sayıştay&hakimlik& vmy&merkez bankasi&YSK müdürlüğü&rekabet&SGK&&İş&gsb &dguy 1000 civari kişi atanacak.bunlardan yarisi guydan feragat etse 1000 kişilik alımda 150 yedek olacak hepsi atanabilecegi gibi 250 kişilik kadro boş biz ıssız kalacaz
-
@istatistikçik ironi yapmistim ama muhtemelen yazdığımla ya ben kendimi doğru ifade edemedim yada siz yanlış anladiniz o yüzden bana yönelik niyet okumalariniza cevap vermeyeceğim.Ben genel olarak diyorum ki kimsenin özel durumu,doğum günü vs beni ilgilendirmez daha öncede etkinlik yapılması icin buraya yazdım şimdi de bir an önce mülakatın olması icin etkinlik yapılmalı.Beklemeye daha fazla takatimiz kalmadi.
-
@rassal kusura bakma da çok uçmuşsun. kurum zaten bunları soruyor. hangi sınavlara girdin hangi mülakatları bekliyorsun diye. bir çoğunu da bu şekilde eleyecekler.
-
@busus 2012 de lise kpss ile gib e atandım bir çok farklı yerde çalıştım bunlardan 5 taneside vergi dairesi yaklaşık 200 guy ile tanışmışımdır.ne puanı yüksek diye ne de başka mülakat bekliyor diye eleme yapıldığına dair bende bi veri yok zaten bu emek hırsızlığına girerdi. mulakatları gib yapiyor gib çok umursamiyor bu durumları ama her ilin kendi vergi dairesi başkanlığı yapsaydı o zaman bırak baska mülakat bekleyeni bekarlari bile almazlardı evlenip başka ile gider diye.sadece aynı durumda olanlardan yaşlı olanı seçiyorlar mulakatlarda.
-
@rassal guylar vergi dairesinde mi calısiuo bi ara vimer falan dediler ama