2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@zenginmemur ara ara vimer e guy alıyor onlarda bunalıp kaçıyor oradan,sonra başkalarını aliyorlar.gecen sene aldıkları guy larin birazını vimer e çektiler.normalde guy lar vergi dairesinde çalışır ama vdk da bile memuriyet işlerini guylar yapıyor.
-
Açıklayın artık şu tarihleri ya hu..
-
@paretowilfredo mülakat öncesi güvenlik soruşturmaları mı yapılmaya başlandı ? Tarihler ne zaman yayınlanır senin illaki bir yerlerde tanıdığın vardır bi el atsan şu duruma
-
Dostlar askerlik tecil tarihine Eylül 2018 yazmıştım doğal olarak bu tarih çoktan geçti şu an yüksek lisanstan dolayı 2021'e kadar tecilim var kurumu arayıp bilgilendirmek gerekir mi?
-
Polis amcam son khk ile ihrac edildi guvenlik sorusturmasinda bana problem olur mu acaba?
-
@istatistikçik, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@palamut Terbiyesizlik yapma bu saydığım durumda olan yüzlerce insan var ve öyle yazdığın gibi basite alınacak şeyler değil.Belliki yeni mezunsun daha sabrın enerjin var,%1 olasılık arttırmak için aylarca beklemek size kolay geliyor.Her neyse forumda 2 senelik emeğim var tüm etkinliklerde de öyle yarın bigün etkinlik dendiğinde bu cümleleri teker teker hatırlatırım forum benim için bitmiştir. @paretowilfredo hesabımı kapatırsanız sevinirim hocam.İiy forumlar herkese.
gençlere yer açmak da lazım... okuduğum en güzel ileti oldu... hayırlısı olsun, siz ve forum adına. baskı altına alma girişimlerinin nihai yeri... gönüllülük esaslı ve zorunlu ortak yere varanlar etkinliği dışında çabaların sonuç vermeyeceğine en harika nokta koyan örneğiniz oldu....selametle
-
Ösym nin sitesine girdiğimde lise adı benim okuduğumdan farklı gözüküyor normal liseydi fen lisesi olmuş ve listede benim lisem gözükmüyor ösym nin yazdığını baz aldım sorun olur mu acaba?
-
@a-okun ismi değişmeyen nadir lise kaldı zaten pek bir önemi Yok zaten mülakatı geçerseniz tercih ettiğiniz il e liste gidiyor onlar da evrak geitirin diyor. Mülakat ta da sormaz lar zaten
-
arkadaşlar merhaba.. sınava başvururken ki bilgilerimden birinde değişiklik oldu şuan değiştirebilir miyim yada hiç dokunmayım mı geri çek desem olur mu başına hiç böle bir şey gelen var mı teşekkürler.
-
@dovunque benim de ikametgahim değişti, mülakat belli olunca arayıp veya o gün bilgilendirmem gerekiyormuş, şimdilik bi şey yapmıyorum arasam mı bilemiyorum ben de
-
Bugun fal baktirdim kadin diyor ki kurumda karisikliklar var ihanetler var surec uzar diyor
-
Bugün gib ik sınav hizmetlerini aradım. mülakatlarla ilgili şuan için bir çalışma yok,Eğitim merkezinin iş yükü yoğun yıl başına kadar olacağını sanmıyorum dedi telefondaki görevli
-
@maveraünnehir bana da tam tersi yakın zamanda açıklanır, yıl sonunda olur mülakatlar tarzı şeyler söylendi
-
kasım -aralık gibi mülakatlar yapılacak subat sonuna kadar işe başlama . belki yetişirse 800 kişilik ilan gelmez se 2020 ye kadar beklemeyin
-
Kardeş yanlıs anlama da bu duyumlar sağlam yerden mi. Çünkü ona göre kısa zamanlı Bi iş arayacağım süreç uzun olursa ondan soruyorum, yoksa senin dediğin tarihlerde olacaksa işe gerek yok
-
@gannicus GİB in ne yapacağı belli olmaz . Bence mülakat tarihine kadar bir işte çalışmanızda fayda var hiç olmazsa boş yere beklememiş olursunuz .şahsen ben öyle yapıyorum . yoksa ne vakit geçiyor ne de spekülasyonsuz gün herkes bişeyler söylüyor .
-
@ezo hadi ya demekki tutarsızlık söz konusu acaba niye farklı farklı söylüyolar, inşallah bir an önce olur
-
@t-robert-malthus haklısınız bencede
-
@köyün-ağası eyvallah hocam sağolasın
-
Duyumu olan var mülakat ne zaman yapılır