2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Bölüm maliye
1- Bütçe hazırlama sürecinden bahset
2-hızlandıran nedir
3-bütçe kanununa eklenmeyen vergi neden o yıl toplanamaz
4-CB bünyesinde oluşturulan bütçenin yapım ve yönetiminden sorumlu başkanlık- Strateji ve bütçe başkanlığı
İnşallah emek verenlerin kazanması dileğiyle... -
@mrnobody Agirlikli muhasebe ve iki maliye dostum. Bu durumun cesitli sebepleri olduğunu dusunuyorum. Hangi okuldan mezun oldugumuzu söyleyip bölümü soylemezsek ikinci bir soru olarak bolum neydi sorusu geliyor ve komisyon buna odaklanıp bölümle alakalı soruları daha çok soruyor gibi geliyor. Tabiki istisnaları mevcuttur. Kendimizi tanitirken bunu tek seferde ifade edip hizlica diger hususlara deginirsek daha genel sorularla karsilasilabilecegini düşünüyorum
-
@hahamas yıl sonunda gelir tablosunun bilanço kalemlerinin kalanlarindan d. sonu bilançosu yapılır bu sebeple yıl sonunda önce g tablosu düzenlenir hocam .
-
@gözde 4 ve 5.komisyon
-
@drottin bölüm neydi senin
-
Diğer illerin hangi komisyon olduğu yazılı mı
-
Toplam 5 komisyon mu var? Doğru anladıysam Ankara 1. Komisyon değil mi?
-
@babarossel
Toplamda 5 komisyon var 1.komisyon Ankara 2-Adana 3-Bursa 4ve 5 İstanbul -
@köyün-ağası iktisat hocan
-
Mülakata girip burada soru paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler aynı soru gelmesinden ziyade sorulan soruların ağırlıkları hakkında diğer adaylara bilgi sağlanıyor. Mülakata girenlerin ve girecek olanların hakkında hayırlısı olsun başarılar dilerim.
-
Mülakatların açıklanma süreciyle ilgili kapıdaki görevliyle konuşan var mi acaba
-
Sinav. Gib ten yapmış olduğumuz başvurudaki değişiklikleri yapabilen var mı mülakata girmeden önce? bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
-
@a-okun hocam benim de basvuru bilgilerimde bi degişiklik olmuştu. Hatta dguy mülakatına girmeden önce oradaki görevliye sordum basvuru bilgimi nasıl güncellerim diye oradaki görevli de şu an için bunu güncellemeyeceklerini ancak kazanırsanız degişikliği güncelleriz dedi.
-
Sorulara verdiğimiz cevapların zerre kadar önemi yok biliyorum ama heyecanlandım yinede
-
@shanks hocam neler geldi
-
@merve06 geçen aradım bana da mülakata girmeden ordaki görevlilere söyleyin bilgilerini güncelerler dediler
-
Arkadaşlar bölümlerimizi de yazalım lütfen , kamu yönetimi mezunlarına ağırlıklı olarak ne soruyorlar merak ettim
-
@nagatomo geçmiş yıllarda hukuk ağırlıklı idi acaba bu yıl aynı mı bende merak ettim
-
Arkadaşlar kravatın renginin bir önemi varmı siz hangi renk taktınız
-
@köyün-ağası ben de öyle biliyordum ancak oradaki görevliye sorunca atanınca güncelletirsiniz şu anda önemli degil dedi. Ama siz mülakata girmeden önce yine de bi sorun içiniz rahat etsin.