PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
Arkadaslar bi sey sorcam.ben ilana başvurdugum zaman 2 yıl tecilliydim ama suanda tecili bozdurup bedelliye basvurdum ve askerligimi 2019 haziranda yapacağim.o sure icinde ise girersem askerlik durumu nolacak.sonucta tecil ya da askerligin yapilmis olmasi gerekiyordu.
-
@haydarka Bİr şey olmaz hocam ,ben de Temmuz'da yapacağım.
-
@öğrenci tesekkurler umarim olmaz
-
210 dakika için 28 aday şeklinde mülakat düzenlenmiş yani matematiksel olarak aday başına en fazla 7,5 dk olacak. Buradan mülakatta fazla zorlamayacaklarini cikartibilirmiyiz? Ne dersiniz
-
@keynes-baba ben de o yontemle hesaplamistim hatta max 7,5 dk (bir adayin cagrilmasi girip cikmasi vs dakika kaybettiriyor)
Bakalim ne tarz soracak lar -
@keynes-baba Zorlamak isterlerse 7.5 dakika aslında gayet yeterli ve hatta uzun bile sayılır. Kendimizi maksimum üç dakikada tanıtsak geriye 4.5 dakika kalıyor. Öksürük krizi gibi bahanelerle bu 4.5 dakikayı biraz daha eritsek yine de temizinden 3 soruluk vakit kalıyor Allah yardımcımız olsun hepimizin...
-
-
-
Mulakatta ,eger ptt Katilim bankasi adi altinda istihdam edileceksem bunu istemedigimi söylesem cok mu bodozlama olur dogru soyleyeni 9 koyden kovuyorlar sonucta
-
Mülakata giderken sadece kimlik mi götüreceğiz? İngilizce belge eksik vs var mı istedikleri arkadaşlar.
-
@gölkentli whatsapp grubuna nerden ulaşabiliriz?
-
@abrakadabraz yalnızca kimlik belirtilmiş
-
Whatapp grubunu nasıl katılabiliriz bilgisi olan var mı?
-
@b-ays basgan whatsapp grubu hakkında bilgin var mı?
-
Arkadaşlar mülakatlar nasıl oluyormuş bilginiz var mı?
-
@hegia-sophia ptt ilk defa uzman alımı kadrosu açtı ama önceki dönemlerden arkadaşlarım komisyonda 5 kişinin olduğunu ve zarf çekerek o zarftaki soruları cevaplamamizi istediklerini söyledi.Her mulakatta olduğu gibi kendimizi tanitmamizi istiyorlarmış ve yine klasik olan "neden bu kurum" sorusu soruluyormuş.
-
Neden bu kurum soruyorlarsa banko ileride 657'Li olmak için de uğraşır mısın sorusu da gelir akabinde burası sözleşmeli biliyor musun sorusu da gelir.
-
@sümeyye eski mülakat sorularına baktım da Türklerin ilk ektiği bitki falan sorulmuş. Yani cevap verilemeyecek çok bariz sorular var bence anlayamadım niyetleri ne?
-
@hegia-sophia öyle bir durumda nasıl davrandığımızı ölçmek
-
@öğrenci aldıkları personelin kalıcı olmasını isterler ama sözleşmeli yaparlar, sonra neden bizim kurum diye sorarlar ve övgülü sözler beklerler, oysa herkes ilk fırsatta kadrolu memurluğa geçecekken, ve bunları bilmiyor olmaları imkansız ve lanet olası düzen neden hala böyle, sorular neden bu kadar saçma hala, neden bu kadar süründürüyorlar
Saçma sapan işler ya