PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
@deschain Rica ederim. Keşke daha çok şey öğrensek de paylaşsak
-
bizim komşunun yiğeni guvenlik şubede calisyor ona sordum benim dosyayı 6 Şubat'da kuruma gönderilmek üzere postalanmislar dedi bana gvs biter bitmez alımlara başlayacağız demişti ik. mit de dahil mi acaba gvs ye sosyal medya taraması filan yapmak için ya orayı bekliyorlar ya da yönetmelik bekleniyor o zaman tebligat gelmediğine göre
-
@gölkentli Sosyal medyaya bakılıyor ama bunu genel olarak zaten yapıyorlardır. Bunun için zannetmiyorum geciktiğini. Kaldı ki ben ik ile konuştuğumda gvsler gelse bile 10-15 gün sonra biz açıklarız ardından adayın 15 günlük süresi var demişlerdi.
-
@bluephantom anladım teşekkür ederim o zaman normal henüz tebligatın gelmemesi ama yönetmelik çıkmadan başlatılar mı o da belli değil bakalım bekleyip göreceğiz artık
-
Bence gişeciler ve dağıtıcılar gibi kadroların atama işlemlerine öncelik veriyorlar daha sonra genel müdürlük dışındaki mühendis gibi kadroların atamaları yapılıyor en sona uzman yrd. kadrolarının işlemleri olacak gibi.
-
@bluephantom Hocam sosyal medyaya bakıldığına emin misiniz ? Eğer öyleyse bir dünya sahte hesap var neye göre kara vercekler. Şu yüzden soruyorum, eğer bakılıyorsa iyice uzayacaktır bu süreç..
-
@grejuva Hocam şöyle ki gişe, dağıtıcılar zaten bizden önce girdi o yüzden bizden öndeler ki ik birebir onların üzerinde durmaz. Mühendislerin ise özlük ve maaşları belli olduğundan işleri rahat. Bizimse yeni bir kadro olduğu için süreç baya bir uzuyor. @uengineer Baktıklarını biliyorum ama zannedildiği gibi de çok kapsamlı bir tarama olmaz. Sadece bulunabilen( fotoğraf ya da çeşitli şekilde belli olan) hesaplarda sivrilik var mı diye bakıyorlar yoksa gerisi masal.
-
@bluephantom anladım hocam teşekkür ederim bilgilendirme için.
-
@uengineer Rica ederim. Bu arada İstanbul Avrupa gişeden evine tebligat gidenler var. Süre anca gelmiş anlaşılan ki sınavları bizden önce sonuçlanmıştı. Muhtemelen 15-22 Mart arası tebligatlar elimize ulaşır.
-
Şu saatte rahatça uyumamızı sağlayacak bikaç bilgi verseler de uyumadan önce hayır duamızı alsalar keşke işe girdiğimi bile söylemeyi bıraktım artık herkese öyle bir belirsizlik..
-
uzman yardımcılığını kazananların bir vatsap grubu falan var mı? varsa beni de ekler misiniz?
-
@omr numaranizi özelden yazin ekleteyim hocam
-
Arkadaşlar ilçe emniyete sorsak güvenlik soruşturmamızla ilgili bilgi verir mi
-
@b-ays benide gelismelerden haberdar edermsn
Özlük haklariniz neler,işe basladiginizdaki iş yükü çalışma yeriniz gibii.en çok merak ettiğim maaşı tabiki -
@gulnaz ah bir de biz bilsek
-
@b-ays ozelden s ohbet nasıl olustruluo
Belki whatsapp icin numara yazarm -
@gulnaz isme tıklayin sagda üc noktali mavi daire var ona da tıklayınca sohbet kismi var
-
@b-ays teşekkürler
-
Soruşturmayla ilgili bilgisi olan ya da tebligat alan var mı arkadaşlar?
-
İleride İstanbul için uzman yardımcısı ya da denetçi yardımcısı(böyle bir kadrosu varsa)alımının olacağı gibi bir bilgisi ya da duyumu olan var mı arkadaşlar?