Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
@tolga80 sonbaharda gelir belki anca.
-
Devlet bankaları Hazine ve Maliye Bakanlığına bağlanmıştı. Guy mhuy vs. alımları, süreçleri vs. düsünürsek, banka alımları eskisi gibi olmayabilir artik
-
Bu emlak bankası ilanı nerede kaldı ya seçim öncesi umarim gelir.
-
@872 sonbaharda bir hareketlenme olur anca. genelde eylül-aralık ayları bankalar ilana çıkıyorlar.
-
@simón-bolívar hocam belli olmaz. Vakıfbank subat mart nisanda yapmış daha önce. Ihtiyac olursa her zaman gelebilir banka ilanları.
-
@Simón-Bolívar @872 Geçen sene 1300 halkbank alımı olacağı söylenmişti banka tarafından olmadı ama. Seçim öncesi gelebilir neden gelmesin ki
-
@mehmetkvl hocam halkbankası gelmeyebilir. Sadece bt uzman yardimcisi alacak. Ama vakifbank ve emlak bankasindan ben umutluyum. Umarim gelir ilanlar yakinda.
-
@872 emlak bankasını bende duydumda. Halkbankası neden gelmesin ki
-
@mehmetkvl hocam daha yeni alima cikti. Eger alim yapmayi planlasaydi tum pozisyonlar icin ilan verirdi. Genel mudur 1300 kisiyi 2018de istihdam edecegiz derken aralik 2017de sinavi yapilan ve nisan mayis gibi goreve baslatilan 1300 kisiyi kastetti bence. Ama haber siteleri bunu farkli yansitti bize.
-
@872 belkide siz haklısınızdır tabi emin değilim ben
-
Arkadaslar Halk bankası için değilde bence ziraat bankası için etkinlik düzenlemeliydik. Malum suan ki olaylardan dolayı ilan gelsin diye sesimizi duyurabilseydik belki ortam düzelsin diye bi ilan patlatirlardi:)) bir umut tabi suanki kötü durumu kendi lehimize cevirebilirdik:)
halkbanktansa yıllardır büyük bir alim yapmamış olan özellikle servis görevlisi özelinde konuşuyorum ziraat bankasi icin biseyler yapamazmiyiz? Bu sıralar halkbank için çok şey yapılıyor gerek whatsap grupları olsun twitter olsun imza kampanyası vesaire bir çok şey yapılıyor ama boşa bence. Bu çabayı daha mantıklı bisey kullanmalıyız arkadaşlar. -
@872 vakıf gelse de yaş tutmaz artık.
-
Yani halkbankası bncede gelmez ama Nisan ayında çok fazla emekli olacak personel var deniyor
-
@simón-bolívar hocam kac yas istiyorlar ki
-
-
Yok mu bir haber vakıfbanktan, emlakbanktan. Hep secim öncesinden bahsediyoruz. 2bucuk ay kaldi secime. Umarım gelir ilanlar.
-
@tolga80 halkbank duyumunuz var mı?
-
@simón-bolívar var halk bank ve vakıf bank gelmeyecek gibi hocam
-
@tolga80 bu sene gelmez yani.
-
HSBC ye başvuran var mı