Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
Dershaneden hocam mart ayında vakıf uzmanlık gelecek dedi ben yine de ders çalışıyorum beklemekten iyidir
-
@simón-bolívar inş yanılırım ve ilan gelir ve uzman yrd ilanı gelir diye umuyorum
-
@872, içinde söyledi: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
Yok mu bir haber vakıfbanktan, emlakbanktan. Hep secim öncesinden bahsediyoruz. 2bucuk ay kaldi secime. Umarım gelir ilanlar.
@yurtlu-john sizin bilginiz var mı?
-
@simón-bolívar şuan halkbankası ve vakıfbankta belırsızlık var normalde şuana kadar ilanın gelmesı lazımdı.büyük ihtimal seçimlerden sonra olur
-
@yurtlu-john müfettişlik mi olur yoksa servis görevlisi mi?
-
Arkadaşlar garanti Bankası Ankara için kariyer net te ilan yayınlamış. İlgilenirseniz bir bakın.
-
@yurtlu-john hocam halk bankası ile ilgili herkes çok umutsuz ama vakıf bank ilanın gelmesi daha rasyonel gibi birde geç gelmesi belki burada ki arkadaşların lehine olur kpss de vs daha 2018 puanıyla elle tutuşur bir atama yok
-
@tolga80 hocam bir karar verin vakifbank ilani gelmez demissiniz, simdi de gelir demissiniz.
-
@872 daha rasyonel gerçekçi dedim halk bank bt alanında ilan çıktı diger pozisyonlar için gelecek olsaydı berababer gelirdi ilan vakıf arkadaşım ik gelmeyecek dedi sonra burada bir arkadaş dergide vakıf alım yapacak diye yazı görmüş olay bu
-
@simón-bolívar müfettiş-kontrolör -uzman alımını kapsayan bir sınav olur yüzde 90,servis görevlisi alımı zor
-
@yurtlu-john inşallah dediğiniz gibi olur hocam. bende bu sene içerisinde bir alım bekliyorum.
-
@tolga80 vakıfbank bu seneyi boş geçti.
-
İlan, duyum,hareketlilik vs. olmadığı için bu başlık ölmüş.
-
İş açarsa açar yakında onda da toefl var.
-
@872 yakında hareketlenir buralar seçim öncesi mutlaka kamu bankaları personel alımı ilanı vermeye başlar.
-
@evandro inşallah hocam, bekliyoruz.
-
@evandro şahsi fikrim sadece ziraat gelir,ki gelmesi lazım artık kaç yıl oldu.
-
@pepe35 gelmez hocam el altından alıyor.
-
@simón-bolívar hem takip etmiyorsunuz hem iftira atıyorsunuz kuruma ağustosta uzman yardımcılığı sınavı vardı bir zahmet takip edip başvursaydınız süreç aralıkta tamamlandı şu an eğitimler devam ediyor her ay size özel alım yapamaz değil mi banka
-
@simón-bolívar direk el altindan aldiklarini nerden biliyorsunuz ? hüseyin aydınla akrabaliğınız mi var yoksa? oyleyse benide aldirirmisiniz bende işsizim coluk cocugum evde ac ben ders calisiyorum halen..