Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
@blackbird istanbul için uzman yrd illaki alınır o da ziraat haziran gibi acıyor genel de halk bank zor gibi son yıllarda büyük alımlar yaptılar ve istihdam seferberliği vs vardı o zaman da vakıf musfettsilik açabilir nisan gibi
-
@jamiryoo halkbank açmaz mi yani hocam bu sene
-
@jamiryoo peki servis görevlisi için zor diyorsunuz yani artık bu işsizlik ortamında sınavı gelse terreddüt etmeyip başvuracak hale geldim
-
@Su28A inş açar hocam bende bekliyorum ama son bir kaç yılda iyi alım yaptıği için zor gorunuyor
-
Tabii nüfus olmuş 87 milyon sağolsun mülteci akınımız çok ülke kaynakları kit ama buz hala mülteci alıyoruz genç işsizlik% 25 olmuş enf oranları düşmüyor yani ne diyeyim bilmiyorum o zaman üniversitelerde iibf eğitimi kalksın madem işsizlik çekiyoruz
-
Arkadaslar ziraatten falan duyumu olan var mi alım yapilacağina dair? Tesekkurler simdiden.
-
@plausible hazirana doğru belli olur hocam vakıf bu aralar gelmesi lazım her yıl bu zamanda geliyordu ama
-
@jamiryoo hocam benim. Merak ettiğim bir şey var ki vakıfbank bu aralar ilana çıkıyor ya bu aralar gelmezse daha sonra ki aylar da alım beklemeye gerek var mı yoksa gelmez mi ??
-
Onla alakali bilgim yok hocam ziraat her yıl haziranda açardi gecen yil açmadi ve diger aylar da da gelmedi
-
İş bankası gişe alımına başvuran var mı? Geri dönüşler ne zaman olur?
-
@Blueberry ikametgah şartı var mı
-
@Blueberry hocam siz guy değil miydiniz sanki öyle hatırlıyorum . İş Bankası alım yaptığını bilmiyordum kaçırdım sanırım
-
@jamiryoo yok
-
@Su28A değilim, başvuru devam ediyor
-
@Blueberry hocam ben bulamadım sadece Doğu illeri için var rica etsem link atabilir misiniz ?
-
@themutsuz evet sadece doğu hocam, batıya almazlar zaten doğuda başlayan batıya geçiyor çünkü
-
@Blueberry anladım hocam bende bi an için sevinmiştim ️
-
Akbank yönetici adayı ilanı vardı, oradan bir geri dönüş olur mu sizce?
-
İş bankası geçen yıl mayısta sınav yapmıştı tuzla da.. umarım oda gelir
-
@bykeynes Uzman yardımcılığı mı?