Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
Ne zaman geri dönüş olacak? Ben Muş merkez yazdım.
-
Arkadaşlar bu kamu bankaları ziraat, vakıf,halkbank vs neden gişe,banko vs ilanına çıkmıyor artık bu kamu bankaları da mı el altından alıyor yani sınavsız ?
-
@now34 Bugün sordum, covid-19 sebebiyle tüm personel alımları durdu dediler. Doğru-yanlış gerisini bilmiyorum.
-
@now34 gişe ye güvelik görevlilerini almış diyorlardı ziraat
-
Arkadaslar merhaba,
Halkbank alım yapıcak mı bilgisi olan var mı? -
Arkadaşlar Eximbank hakkında detaylı bilgisi olan var mı?
-
@stlys arkadaşlar el altından felan yok halkbank yeni alım yaptı ben de halkbank personeliyim alıma çıktı 2019 ekimde gişe için ve bilgisayar uzerinden sınav yaptıktan sonra ocakta yeni arkadaşlar başladı ben şahsen burdan bile kaç kişeye yardımcı oldum yorumlarda da özel mesajlarda da ve başladılar vakıf ise yıllardır hiç sınav ile alım yapmadı ziraat ise en son 2016 da gişe için aldılar oda katılım aldı gerisi malesef bişi gelmedi uzman ve müfettiş kadrosu hariç
-
Arkadaşlar kamu bankalarindan alıma çıkılacağına dair duyumu düsüncesi olan var mi malum ziraat uzman yardimciligi agustosta alim yapiyordu ancak koronadan dolayı alım olmaz mı acaba:(
-
@plausible bende uzun zamandır bekliyorum bilgisi olan paylaşabilirse bende çok sevinirim. Virüs bizi baya etkiledi
-
@bykeynes duyumu olan biri yazar inşallah virüsten dolayı gidişat ne durumda acaba ️
-
@Su28A bana nedense yıl sonu gelmeden biri açabilir gibime geliyor mesela ekim kasım..
-
@bykeynes inşallah hocam ya zaten müfettişlik bana uymuyor yabancı dilim yok maalesef ki
-
@Su28A kullanmıyorlardır bile bence iş yaparken..
-
Yıllardır alım geliyor özellikle vakıftan az veya çok farketmiyor. Bu sene bu corona patlamadan öncede vakıf ilan vermedi.. ziraat desen yazındı ama ondan da şüpheliyiz. Bu seneyi sinir krizi geçirmeyenler kazanıcak öyle duruyor.
-
@Umutlu-bekleyiş Vakıf full torpil, uzmanlıktan elendim ben. Gişeye de telefon bankacılığından geçiş yapıyorlar. Torpilsiz girmek bayağı zor.
-
@Blueberry ziraatte mi böyle hocam
-
@Su28A ziraat zaten en fazla torpilin olduğu yer
-
Kamu bankalarının hepsi birbirinden beter Allah ellerine düşürmesin
-
nereye elimizi atsak torpil bu kadar millet ne yapacak hak yemek bu kadar kolay mı
-
Arkadaslar haziran ayina girdik ziraat uzman yardimciligi bu aylarda sinav acmişti önceki yillarda bu yilda alim olur mu duyumu dusuncesi olan var mi acaba