Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
@troya verdiğiniz bilgi için teşekkür ederiz. Bi konuda daha bilginizi alabilirmiyim. Servis görevlilerine dil tazminati veriliyor mu veya spl aldıklarında maaşlarına ek katkı durumu oluyor mu? İstanbulda görev yapıcak olan bir uzman yardımcısı ile bir servis görevlisinin yıl bazında baktıgımızda aylık ortalama maasları ne kadar oluyor 4000i 5000i buluyor mu? Kusura bakmayin cok soru sordum. Benim icin onemli yasim ilerliyor yds ye yeni basladim kpss konularim daha tam anlamiyla bitmedi. uzman yardimciligi veya servis gorevlisi arasinda net bir ayrim yapmam lazim
-
@lakcingofsupply yeni başlayan servis görevlisi kök ücreti 4020 tl, uzman yardımcısı kök ücreti görevine göre 5100-5500 arası. İstanbul için verilen 800 tl de mesken tazminatı var. Tabi bu rakamlar brüt. 18 maaş ortalamasına vurduğunuzda da servis görevlisi için 4400, uzman yardımcısı için 5400-5700 gibi bir rakam çıkar. Unvan farketmeksizin A seviyeye 910, B seviyeye 675, C seviyeye 420 Tl dil tazminatı ödenir. (bu rakamlar da brüttür)
-
@troya yardimci oldugunuz icin tesekkur ederim:) peki servis görevlisi sadece şube içinde mi yükselebiliyor
-
@lakcingofsupply genel müdürlük veya bölgede de çalışan personel var ama başlangıç şubede olduğu için kariyer yolu da şubede şekilleniyor.
-
@troya teşekkür ederim:)
-
@troya merhaba ay sonu geldi sayılır acaba ilan temmuz a kalmış olabilir mi ??
-
-
@Blueberry ayin son gününe kadar sabredelim ziraat Bankasıdan da umudum vardı umarım bu hafta gelir
-
Arkadaşlar halkbank ingilizce sınavını kendi mi yapıyor yoksa en başta yds toefl gibi belge mi istiyor
-
@churcill kendi yapıyor hocam
-
müfettiş yardımcılığı yahut uzmanlık için kpss istyorlar mı?
-
@kuantummk istmiyor bütün sınavlarını kendisi yapıyor
-
@troya hocam halkbank müfettiş maaşları, harcırahları vs hakkında bilginiz var mıdır acaba?
-
Bakalım ay sonu yakındır ilanlar gelecek mi ?
-
@Su28A ziraat gelmedi umudum kırıldı halk bank inş gelir
-
@jamiryoo temmuzu beklesek ziraat gelmez mi ???
-
Vakıfbank ilanı ne zaman gelecek?
-
@Su28A bekleyelim bu yıl özel durumları olan yıl oldu belki temmuzda ilan gelir
-
Ziraat de açsa ne iyi olur çünkü halkbanka korkunç bir başvuru olacaktır
-
Az da olsa tüm bankalar yıl bitmeden açar gibime geliyor,inşallah düşündüğüm gibi olur.