Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
@Su28A arkadaş örnek olarak veriyor eski bir ilanı şuan yeni bir ilan üzerinden yorum yapmıyor
-
@gençler23 o kadar istiyorum ki Vakıfbank ilan versin diye ben öyle anlamışım
-
Hiç duyum yok mu ya vakıf ziraat halk bankası adına ?
-
@themutsuz Arkadaşlar pardon YapıKredi yazacağıma Vakıfbank yazmışım
-
Arkadaşlar tecrübesi olanlar için soruyorum. Bu özel bankaların müfettiş yar. için yaptıkları ingilizce sınavı nasıl oluyor ? YDS den 77,5 puanım var ancak bu sınavı siz de bilirsiniz belirli stratejilerle çalışarak yüksek puanlar almanız mümkün. Yani özellikle sözlü olarak bir ingilizce mülakat yapıyorlar mı ? Yoksa yazılı yaptıkları sınav yeterli oluyor mu ? Bilen yardımcı olursa sevinirim...
-
Birileri işten çıkarda inş ilan acilir:)) Yoksa daha cook bekleriz
-
-
@elvirxxx Online sınavı kolay olur ama mülakatta İngilizce sunum yaptırabilirler, İngilizce olarak mesela likidite tuzagını anlat diyebilirler. Kendini tanıt demeyle kalmıyorlar.
-
@ank3435 hımm anladım dostum o zaman evde pratik yapmakta fayda var, bazı bankalar müfettiş alımı açmış başvurdum ondan dolayı sormuştum saol teşekkürler...
-
Arkadaşlar vakifbank bu sene alım yapar mi? Geçen sene yanlış hatirlamiyorsam bu zamanlarda ilana çıkmıştı
-
@emilsax hocam? Gelişme var mı
-
@themutsuz yok maalesef hocam
-
@emilsax halkbank 2017 kışından beri açmıyor cünkü yiyeceği cezayı bekliyolar ziraati biliyoruz zaten nasıl alım yaptıgını vakıfbankta kesinlikle eleman ihtiyacı var ama bankanın kârı bir önceki seneye göre yüzde 33 düşmüş vaziyette ve sektörde genel olarak tasarruf diye adlandırılan kücülme var en ufak alım duyumum olursa buradan paylaşacagım dostlar.
-
@Gülbeşeker 25 şubattı hocam ilan düştügünde her sene bilfiil kışın ilan cıkar ilkbahar sınav olurdu allahtan ümidi kesmeyelim bu süreçte beni en güclü tutan sey umuttu cidden neyin ne zaman geleceği belli olmuyor defalarca tecrübe ettim.
-
@emilsax evet hocam girmiştim geçen sene nisan gibiydi sınav,ihtiyaç olmasına sevindim ama er geç cikacaktir ilana.Tabi ihtiyaç uzmanlık içinde geçerli mi?
-
Uzmanlık için tabi.
-
-
@emilsax merhabalar birşey soracağım ? Ziraat alımları nasıl yapıyor ki
-
@blackbird güvenlik görevlisi olanları önce gişeye alıyor sonra da daha üst pozisyonlara
-
@Blueberry hani bu durum istisnaidir..Ama bütün ihtiyacını ordan istihdam edemez gibi en son sanırım 2018 di alım yaptığı yıl bu sene gelme ihtimali yok mudur sizce